Betaalmogelijkheden webshop

Voor onze webshop hanteren wij de volgende betaalmogelijkheden:

 • iDEAL
 • Vooruitbetaling
 • Visa of Mastercard
 • Paypal
 • Cadeaubon

iDEAL - Online betalen via je eigen bank (gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

De verwerkingssnelheid van iDEAL is hoog. Op het moment dat u uw bestelling voor 23.59 uur plaatst en middels iDEAL betaalt, bent u ervan verzekerd dat u uw bestelling de volgende werkdag gratis wordt thuisbezorgd. (Mits op voorraad)

De voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig betalen via een vertrouwde omgeving; uw eigen bank.
 • Op werkdagen voor 23.59u besteld en met iDEAL betaald? Morgen gratis thuisbezorgd!

Vooruitbetaling

vooruitbetaling

Het alternatief voor iDEAL. Heeft u geen toegang tot iDEAL, of maakt u geen gebruik van één van bovenstaande banken, dan kunt u kiezen voor Vooruitbetaling. Bij Vooruitbetaling is de verwerkingssnelheid lager en zal uw bestelling niet dezelfde dag nog verzonden worden.

- Vooruitbetalen is veilig en gratis.
- Houd rekening met één tot drie dagen verwerkingstijd.
- Vermeld bij het overschrijven uw ordernummer uit uw orderbevestiging.

ABN AMRO 40.35.49.701 (IBAN: NL57 ABNA 0403 5497 01, BIC: ABNANL2A) ten name van Kamera Express te Capelle aan den IJssel.

Heeft u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, overweeg dan een iDEAL betaling. Dit is volledig gratis en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden!

Rembours – nu bestellen en betalen aan de postbode

Door middel van een Rembourszending betaalt u nu niets. U betaalt pas op het moment dat de postbode uw pakketje aanbiedt. Het verschuldigde bedrag rekent u contant af met de postbode, of per PIN op het postkantoor.

Voor rembourszendingen hanteren wij een maximum orderbedrag van € 1.000,- en rekenen wij € 15,- bezorg- en verzendkosten. Mocht u boven dit bedrag uitkomen en toch met Rembours willen betalen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice (085 273 2737 437) om een betaalmethode af te spreken die deels achterafbetaling inhoudt.

*Let op! i.v.m. veiligheidsoverwegingen levert PostNL rembourszendingen tot €500,- bij u aan de deur. Rembourszendingen met een waarde van meer dan €500,- gaan direct naar een PostNL locatie bij u in de buurt, zodat u het daar kunt afhalen en betalen.

Let op: Buiten Nederland is Rembours niet mogelijk!

Visa of Mastercard

creditcard

Bij ons kunt u ook met uw creditcard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Uw bestelling zal, afhankelijk van de verwerkingssnelheid van de creditcardmaatschappij, binnen één tot 2 werkdagen verzonden worden. Wilt u uw bestelling dezelfde dag verzonden hebben, overweeg dan een iDEAL betaling. Dit is gratis en super snel. Wij berekenen geen extra kosten bij online bestellingen met creditcard. De betalingslimiet bij creditcardbetalingen is € 5.000,-

PayPal

#

PayPal de makkelijke manier van betalen. Bankrekeningen, creditcards, random readers en verificatiecodes… zoveel cijfers om te onthouden en al die onhandige extra handelingen om zoiets simpels als een betaling uit te voeren. Dat kan anders! Gebruik uw PayPal-rekening als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u al uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. U kiest vervolgens hoe u wilt betalen en klaar is Kees!

Met PayPal heeft u de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen hoe u wilt betalen en zijn uw financiële gegevens veilig en privé. - Wij berekenen de provisie van Paypal (á 2%) door in uw bestelling.

Kamera Express cadeaubon

Bent u in het bezit van één of meerdere Kamera Express cadeaubonnen? Dan kunt u deze direct gebruiken bij elke aankoop in onze webshop.

Ecocheques & VVV-bonnen

Wij accepteren helaas geen Ecocheques of VVV-bonnen.

Betaalmogelijkheden Superstores

Voor onze Superstores hanteren we de volgende betaalmogelijkheden:

 • Pinnen
 • Contant
 • Visa of MasterCard
 • Kamera Express Cadeaubonnen

Pinnen

In al onze Superstores heeft u de mogelijkheid om te pinnen. Let hierbij wel op dat de bankpas een betalingslimiet kan hebben van € 2.500,-. Informeer hierover bij uw eigen bank en pas zo nodig het limiet van uw betaalpas aan.

Contant

Alle betalingen kunnen contant voldaan worden. Wij accepteren alléén Euro’s.

Visa of Mastercard

Bij ons kunt u ook met uwcreditcard betalen. De betalingslimiet bij creditcardbetalingen is €5.000,-.

Kamera Express Cadeaubonnen

De KE-Cadeaubonnen zijn na afgifte onbeperkt geldig. Ze worden in mindering gebracht op het totaalbedrag. Het eventuele resterende bedrag kunt u dan per PIN, contant of credit/Maestro card betalen.

Ecocheques & VVV-bonnen

Wij accepteren helaas geen Ecocheques of VVV-bonnen.