Heuptassen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

De heuptas is ideaal om uw camera, objectieven en eventuele accessoires bij de hand te houden in drukke gebieden of tijdens lange wandelingen. Tevens biedt deze bescherming tegen water, stoten en vuil.

 

Heuptassen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  De heuptas is ideaal om uw camera, objectieven en eventuele accessoires bij de hand te houden in drukke gebieden of tijdens lange wandelingen. Tevens biedt deze bescherming tegen water, stoten en vuil.

   

  Gebruiksvriendelijk en efficiënt

  Heuptassen zijn zo ontworpen dat ze niet in de weg zitten wanneer ze om de heup worden bevestigd, maar toch van alle gemakken zijn voorzien. Deze efficiëntie levert gebruiksvriendelijke en compacte heuptassen op, met tevens plaats voor accessoires. De riem die om de heup wordt bevestigd is zo gemaakt dat deze niet knelt of in de weg zit. Tevens zorgt dit ervoor dat het gewicht van de tas goed wordt verdeeld. Er zijn modellen die naast een heupriem een schouderband meeleveren voor extra draagcomfort. Crumpler en Lowpro bieden een aantal van deze handige heuptassen aan. Naast het gebruiksgemak gaan de heuptassen door het strakke ontwerp en stevige materiaal lang mee.

  Geschikt voor camera + extra’s

  De heuptas is vanwege het formaat (tussen een paraat- en schoudertas) zeer geschikt om te gebruiken voor het dragen van verschillende type camera´s. Of u nou over een spiegelreflex-, instant- of videocamera beschikt, voor elke camera is er een geschikte tas te vinden. Naast het meenemen van de camera in de heuptas is er vaak ook plek aanwezig voor een objectief, accu, flitser en geheugenkaart. Deze kunnen vaak worden opgeborgen in speciaal ingebouwde vakjes. Zo bent u dus nooit veel tijd kwijt wanneer u snel van objectief wilt wisselen of een ander geheugenkaartje wilt plaatsen. Er zijn zelfs heuptassen op de markt die werken met verstelbare compartimenten, zodat u de ene keer uw spiegelreflexcamera en objectief kan meenemen en de volgende keer een verrekijker met klein statief.

  Weerbestendig en beschermend

  Niet geheel onbelangrijk is hoe een heuptas kan omgaan met wisselende weersomstandigheden. Veel van deze tassen zijn ontworpen met waterafstotende materialen (polyester/nylon) zodat regenval geen gevaar zorgt voor het vochtig worden van de onderdelen in de tas. Bij warme temperaturen zorgt het ontwerp er tevens voor dat de hitte geen effect heeft op de camera. Naast de weerbestendigheid heeft een heuptas ook een beschermende rol. Wanneer u met de heuptas ergens tegen aan stoot of deze per ongeluk laat vallen dan zorgt de tas voor de gewenste bescherming. Daarnaast wordt vuil buiten gehouden wanneer er bijvoorbeeld veel zand in de lucht zit.