Filter kits

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met een filter kit haalt u direct verschillende filters voor uw camera in huis, van een UV-filter of polarisatiefilter tot een grijsfilter en kleurenfilter.

 

Filter kits

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met een filter kit haalt u direct verschillende filters voor uw camera in huis, van een UV-filter of polarisatiefilter tot een grijsfilter en kleurenfilter.

   

  Wat is een filter kit?

  Een filter kit staat voor een verzameling aan filters samengebracht in een pakket. Sommige kits zijn specifiek gericht op het gebruik bij een bepaald type fotografie, terwijl andere kits juist weer filters bevatten die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Er zijn ook kits beschikbaar die zijn samengesteld door bekende fotografen zoals Ken KamineskyJoel Tjintjelaar of Elia Locardi.

  Voordelen van verschillende filters

  Een groot voordeel van een filter kit is dat u direct verschillende filters in een pakket heeft. Dit kan specifiek voor een bepaald type fotografie zijn of voor de breedte die de wereld van de fotografie te bieden heeft. Veel voorkomende filters in een kit het polarisatiefilterND filterUV-filter en kleurenfilter. Bijkomend voordeel is dat kits in aanschafkosten goedkoper zijn dan wanneer ieder filter afzonderlijk wordt gekocht. Kijk dus van tevoren goed welke filters u wilt aanschaffen en of deze als combinatie te vinden zijn in een kit. Op onze filter pagina's kunt u meer informatie vinden over de werking en functionaliteiten van ieder type filter.

  Specifieke kits

  Naast de kits met een verzameling aan losse filters voor verschillende toepassingen zijn er ook kits beschikbaar die specifiek zijn gericht op een bepaald type fotografie. In deze kits vindt u naast een aantal standaard filters ook ND en GND filters met verschillende stops, geschikt voor het gebruik bij langere sluitertijden. Deze kits zijn verkrijgbaar voor enkele tientjes tot aan professionele filterpakketten.