Wegwerpcamera's

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Door het eenmalige gebruik van de wegwerpcamera is deze zeer geschikt om mee te nemen tijdens een vakantie, stedentrip of dagje uit. Lees meer over wegwerpcamera's

 

Wegwerpcamera's

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Door het eenmalige gebruik van de wegwerpcamera is deze zeer geschikt om mee te nemen tijdens een vakantie, stedentrip of dagje uit. Lees meer over wegwerpcamera's

   

  Wegwerpcamera kopen

  Vroeger wanneer je op vakantie ging, ging er altijd een wegwerpcamera mee. De spanning die je voelde als je een foto had gemaakt en moest wachten tot je thuis was om te zien of hij gelukt was. Dat is de charme van een wegwerpcamera.

  Wat is een wegwerpcamera

  Ze zijn je vast niet onbekend: de wegwerpcamera's die vroeger altijd meegingen op vakantie en daarna liet ontwikkelen bij de plaatselijke drogist. Wat zijn de charmes van deze camera’s? Het gebrek aan instellingen maakt deze camera's ideaal voor de beginnende analoge fotograaf. Je kunt je helemaal overgeven aan het bepalen van de juiste compositie. De compositie kun je vervolgens perfectioneren. Deze camera's kun je, zoals de naam al zegt, weggooien als de rol vol zit. Tip: vergeet niet het rolletje met foto’s eruit te halen voordat je hem wegdoet natuurlijk.

  De eenvoud van de wegwerpcamera

  De wegwerpcamera was ooit een belangrijke speler op de markt voor de fotografie, hoofdzakelijk door de lage aanschafkosten, de eenvoud van het model en de toegankelijkheid voor een breed publiek. Deze tijd ligt echter al ver achter ons door de komst van de smartphone, maar nog steeds kan dit type camera een uitkomst vormen als je niet wil investeren in een dure camera en eenvoudig een vakantie of dagje uit wilt vastleggen. Veel wegwerpcamera’s beschikken over een ingebouwde flitser en zijn waterproof, ideaal dus als je tijdens een strandvakantie enkele kiekjes wilt nemen.

  Wegwerpcamera: ideaal voor kinderen

  Vooral voor kinderen biedt deze camera een uitkomst. Je wilt ze immers nog kennis laten maken met de manier waarop foto’s worden vastgelegd, zonder te investeren in een dure camera. Een leuke bijkomstigheid is het ontwikkelen van de foto’s bij de winkel en het wachten op het uiteindelijke resultaat.

  Wegwerpcamera ontwikkelen

  Wil je een rolletje uit een wegwerpcamera laten ontwikkelen? Dan ben je bij Kamera Express aan het juiste adres! Jouw wegwerpcamera kun je bij één van onze winkels inleveren om te laten ontwikkelen en af te laten drukken. Dit duurt ongeveer 2 weken. Zodra de foto's voor je klaarliggen, nemen we per mail of telefoon contact met je op en kun je de foto's komen ophalen. 

  Inspiratie en tips

  Ben je op zoek naar nog meer tips en inspiratie om aan de slag te kunnen met een wegwerpcamera of analoge fotografie? Neem de tijd om eens een kijkje te nemen: