Selfiesticks

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met een selfiestick leg je eenvoudig vanuit verschillende hoeken jezelf of een groep mensen vast met prachtige beelden van natuur, stad, pretpark of restaurant op de achtergrond. Meer over

 

Selfiesticks

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met een selfiestick leg je eenvoudig vanuit verschillende hoeken jezelf of een groep mensen vast met prachtige beelden van natuur, stad, pretpark of restaurant op de achtergrond. Meer over

   

  Alles over een selfiestick

  De selfiestick is een oude bekende voor veel mensen. Het is een ideaal accessoire voor een uitstapje, een vakantie of juist de geliefde familiefoto van het jaar. 

  Wat is een selfiestick?

  Een selfiestick is een monopod statief en speciaal ontwikkeld om een selfie te maken vanuit verschillende standpunten, gekenmerkt door het vastleggen van een persoon bij een bekend object. Sinds de introductie van de eenarmige stick voor de consument groeide de selfiestick binnen korte tijd uit tot het meest gebruikte statief voor fotografie met de telefoon. Hoewel tegenwoordig het merendeel van de foto’s met een selfiestick nog steeds met een smartphone wordt vastgelegd is ook het gebruikt met compact camera’s en action cams flink toegenomen. De metalen constructie is door het lichte gewicht eenvoudig mee te nemen op reis, tijdens wandelingen of een dagje uit.

  Veelzijdig in gebruiksmogelijkheden

  Het grootste voordeel van de selfiestick is dat hij voor bijna alle denkbare situaties ingezet kan worden. Of het nou tijdens een dagje in een pretpark of gedurende een lange backpackreis is, de selfiestick kan bijna overal worden gebruikt. Wel dien je er rekening mee te houden dat ze in bepaalde concertgebouwen, museums en amusementsparken verboden zijn. Er zijn ook verschillende modellen waterproof en deze kunnen worden ingezet tijdens wateractiviteiten. Aan de eenvoudige montagebeugel van de stick koppel je de smartphone of camera, waarna deze via een kabel of bluetooth verbinding kan worden gekoppeld. Qua afmetingen is het belangrijk om te kijken of de beugel de breedte van jouw camera ondersteunt. Het gewicht aan het uiteinde van de selfiestick is zwaarder dan aan het begin, dit is bedoeld om de stabiliteit te vergroten bij het vasthouden en zo onscherpe foto’s te voorkomen. De maximale uitschuiflengte van de sticks loopt hierbij op tot 2 meter, terwijl veel modellen kunnen worden uitgeschoven tot 50 a 100 centimeter.

  Bluetooth of sluiterknop bediening

  Veel selfiesticks zijn uitgerust met bluetooth, waardoor er eenvoudig verbinding kan worden gelegd met een smartphone of compact camera. Via deze draadloze verbinding is het mogelijk om de opnameknop van de camera op afstand te bedienen. Hierdoor kun je het onderwerp om vast te leggen eerst rustig en goed in beeld te brengen alvorens je de foto maakt. Een andere mogelijkheid is om een selfiestick te kiezen met sluiterknopbediening. Hierbij wordt de camera aan de stick gekoppeld via een kabel en kunt via een druk op de knop een foto maken. Bekijk dus goed welke mogelijkheid het beste voor je werkt.

  Geschikt voor verschillende camera’s

  Selfiesticks worden veelal samen met een smartphone gebruikt, maar de huidige sticks kunnen ook met bepaalde losse camera’s werken. Sommige sticks beschikken namelijk over een schroefdraadaansluiting en kunnen hiermee gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een compact-, GoPro- of systeemcamera. Deze modellen zijn van zwaardere materialen gemaakt en steviger qua constructie. Dit om zowel de stabilisatie als de handzaamheid te bevorderen.

  Welk merk kies jij?

  Wil je een bepaald merk? Wij hebben diverse topmerken:

  Caruba | CullmannManfrotto  | INSTA