Halfcase

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Een halfcase is met een op maat gemaakte uitsnede de perfecte tas om uw systeemcamera eenvoudig te vervoeren en te beschermen.

 

 

Halfcase

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Een halfcase is met een op maat gemaakte uitsnede de perfecte tas om uw systeemcamera eenvoudig te vervoeren en te beschermen.

   

   

  Wat is een halfcase?

  Zoals de naam al doet vermoeden is de halfcase een tas die voor de helft de body van de camera bedekt. De halfcase is zo ontworpen dat u de camera snel kunt gebruiken wanneer het perfecte fotomoment zich voordoet. Dankzij de uitsnede rond de cameralens hoeft u de case niet te verwijderen wanneer u een foto wilt maken. Op deze manier kunt u snel handelen en direct een foto maken. Veel gebruikte modellen komen van Olympus en Gariz.

  Vervoersgemak en bescherming

  De eenvoud van een halfcase ligt naast het gebruiksgemak in de manier waarop u de systeemcamera kunt meedragen en in de bescherming die de case biedt. Door een draagriem te bevestigen aan de halfcase kan deze eenvoudig om de schouder worden vastgemaakt. Handig als u een eind gaat lopen en de camera bij de hand wilt houden. Een belangrijke functie van een case is de bescherming die deze biedt voor de body van de camera tegen krassen, vuil of stoten.

  Bediening en uitstraling

  Aangezien de camerahoes zo is ontworpen dat deze precies om de body van de bijbehorende camera past blijven alle bedieningsknoppen, de monitor, de lens en poorten vrij om te gebruiken. De hoes zelf wordt vaak ontworpen van hoogwaardig en stevig materiaal en van een aansprekend uiterlijk voorzien. Naast de beschermende functie dient de case dus ook als mode-item.