Digitale fotolijsten

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met een digitale fotolijst brengt u herinneringen aan een vakantie, dagje uit of verjaardagsfeest tot leven in een diavoorstelling.

 

Digitale fotolijsten

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met een digitale fotolijst brengt u herinneringen aan een vakantie, dagje uit of verjaardagsfeest tot leven in een diavoorstelling.

   

  Digitale fotolijst

  Een fotolijst waarbij u zelf kunt bepalen welke foto’s er voorbijkomen? de digitale fotolijst biedt de oplossing. Met behulp van een geheugenkaart of USB-stick kunt u de foto’s in het systeem laden. Sommige modellen bevatten zelfs een intern geheugen om foto’s in op te kunnen slaan. De fotolijsten zijn daarbij in verschillende formaten en uitvoeringen beschikbaar. Afhankelijk van de kijkafstand kunt u kiezen voor een grotere of kleinere lijst van bijvoorbeeld Henzo of Telefunken. De kijkhoek van het fotolijstje is daarnaast belangrijk voor de scherpte van de foto bij een schuine kijkhoek.

  Digitale fotolijst met wifi

  Op vrijwel alle digitale fotolijsten zit tegenwoordig wifi. Dit maakt het mogelijk om makkelijk foto's vanaf een laptop of smartphone op de digitale fotolijst te zetten. Mocht je zonder wifi zitten? Dan is het in de meeste gevallen ook mogelijk om de foto's per USB stick op de digitale fotolijst te zetten. Het voordeel van digitale fotolijsten met wifi is dat ze naast interne opslag ook gebruik kunnen maken van cloud opslag waardoor de foto's niet perse op het apparaat hoeven te staan.

  Diavoorstelling

  Met een digitale fotolijst kunt u zelf bepalen welke foto’s u laat zien. Komt er bezoek langs en wilt u de laatste vakantiefoto’s laten zien, dan laadt u eenvoudig via de aansluiting of het interne geheugen de foto’s naar keuze. Tevens kunt u instellen hoe lang en in welk formaat u de foto’s wilt zien. Als u dagelijks een andere foto wilt zien dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de optie om met een interval van 24 uur van foto te wijzigen. Bij sommige fotolijsten is het zelfs mogelijk om achtergrondmuziek te laten horen. Op deze manier haalt u snel herinneringen op aan dat ene moment op uw reis of verjaardagsfeest.