Speakerstandaarden

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met een speakerstandaard kunt u het geluid van speakers gericht verdelen over een ruimte, om zo obstakels uit de weg te gaan en de gewenste geluidsbeleving te ontwikkelen.

 

Speakerstandaarden

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met een speakerstandaard kunt u het geluid van speakers gericht verdelen over een ruimte, om zo obstakels uit de weg te gaan en de gewenste geluidsbeleving te ontwikkelen.

   

  Goede geluidsverdeling

  Een speakerstandaard kan worden gebruikt voor verschillende soorten speakers. De lage tonen van de bas van een subwoofer of het volle geluid van een fullrange speaker kan op deze manier beter worden verspreid over de ruimte. Tevens kan hierbij rekening worden gehouden met de aanwezigheid van obstakels.

  Ten opzichte van een bevestigingsmechanisme aan de muur ondervindt een stevige statiefstandaard weinig hinder van de effecten van trillingen op de omgeving. Kwalitatieve standaarden worden geleverd door Vogel’s en Harman Kardon.

  Plaatsing op oorhoogte of boven publiek

  Om de optimale geluidsbeleving te garanderen is het noodzakelijk de verschillende soorten klanken van de speakers op de juiste hoogte het gehoor in te brengen. Voor thuisgebruik kan hierbij worden gedacht aan het op oorhoogte plaatsen van een speaker op een standaard. Daarbij kan er een plek worden gekozen waarbij de speaker geen last heeft van weerkaatsing door het meubilair. Naast de tv kan de speaker op zithoogte worden afgesteld, zodat het geluid de beelden op tv direct aanvult.

  Bij het gebruik in een grotere zaal bij een concert kan op deze manier het geluid boven het publiek worden verdeeld. Een andere optie is het op hoogte neerzetten van een speaker in de buitenlucht. Hier heeft u namelijk al snel last van de invloed van zowel de wind als mensen die voor de speaker staan. Door blokkades te omzeilen, haalt u het meeste uit de mogelijkheden van een standaard.

  Overige aanvullingen

  Wanneer u een speakerstandaard aanschaft, dan is het handig wanneer u deze eenvoudig op reis of aan de hand mee kunt nemen. Een speciale tas biedt hierbij uitkomst. Een andere aanvulling is een beugel om de standaard extra te verstevigen, vooral handig bij grote en zware speakers.