Card readers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Op een kaartlezer kunt u verschillende geheugenkaarten koppelen, zodat u foto’s, video’s en documenten op uw desktop of tablet kunt overzetten en openen.

 

Card readers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Op een kaartlezer kunt u verschillende geheugenkaarten koppelen, zodat u foto’s, video’s en documenten op uw desktop of tablet kunt overzetten en openen.

   

  Wat is een card reader?

  Een card reader is een apparaat waarop een of meerdere geheugenkaarten kunnen worden aangesloten, om er vervolgens gegevens van af te kunnen halen. De card reader kan aangesloten worden op jouw laptop, desktop of tablet, waardoor je niet alleen de bestanden kunt openen maar ook kunt overzetten op een  harde schijf. Groot voordeel hiervan is dat wanneer een geheugenkaart van jouw camera vol zit je snel ruimte kunt creëren door deze gegevens over te zetten op jouw schijf. Een andere nuttige toepassing is dat je een geheugenkaart kunt gebruiken om data over te zetten van het ene naar het andere apparaat. De snelheid van het apparaat is afhankelijk van de kabel waarmee deze op jouw computer of tablet wordt aangesloten. Met een USB 3.0 aansluiting kun je namelijk veel hogere snelheden halen en de bestanden dan ook sneller op jouw apparaat zetten. Naast de toepassing in huis worden deze systemen ook veel in het openbaar gebruikt, zoals bij de ov-chipkaart en bankpasjes.

  Geschikt voor verschillende geheugenkaarten

  De laatste jaren zijn er steeds meer soorten geheugenkaarten in omloop gekomen, waardoor de toepassingsmogelijkheden van een card reader steeds verder zijn vergroot. Veel gebruikte kaarten zijn tegenwoordig de (Micro) SDCF, Cfast en XQD. Deze geheugenkaarten kunnen door de meeste card readers dan ook worden uitgelezen. Kijk dus altijd goed welke kaarten de reader ondersteunt.

  SD Card reader

  Van alle verschillende geheugenkaarten is de SD kaart één van de meest gebruikte geheugenkaarten. Daarom hebben wij ook een groot assortiment aan SD card readers op voorraad voor het uitlezen van de gegevens van de SD kaart. SD Card readers kunnen makkelijk via een USB connectie aangesloten en uitgelezen worden.