Epson inkt 664

Epson SureColor

Als je een marketingbedrijf hebt die allerlei soorten creaties zoals geavanceerde displays, decors of reclame-uitingen, dan wil je dat je professioneel werk aflevert. Dan is de Epson SureColor die dat kan leveren. Elk onderdeel van deze printer-reeks is door Epson zelf ontworpen vervaardig om een naadloze werking te waarborgen en de beste resultaten en kwaliteit te garanderen. 

De belangrijkste kenmerken van de Epson SureColor modellen

De Epson SureColor modellen werken op basis van de volgende vier pijlers: Precisie, Kwaliteit, Productiviteit en Innovatie. Met deze pijlers worden kwaliteit en resultaten gegarandeerd, elke keer opnieuw.
1. Precisie

De Epson SureColor staan bekend om hun hoge kwaliteit afdrukken. Dit komt mede door de Epson PrecisionCore TFP-printkop en de hoge efficiënte van de Epson UltraChrome GS3-inkten. Daarbij zorgt het geavanceerde invoersysteem, antistatische drukrollers en elektronische drukregelingen voor optimale nauwkeurigheid op elke medium.

2. Kwaliteit

Ook blinkt de Epson SureColor uit in kwaliteit. De Epson UltraChrome GS3-inkten zorgen voor uitzonderlijke helderheid en de De PrecisionDot-modus combineert drie technologieën (Half Tone Module, LUT, en Micro Weave) om de kwaliteit te verbeteren op alle printmedia.

3. Productiviteit

Productiviteit is de Epson SureColor ook niet vreemd. De printkop van de printer wordt in optimale conditie gehouden door het automatische reinigingssysteem. Daarbij stroomt door de gehele schone lucht dankzij het luchtcirculatiesysteem. Je bent altijd verzekerd van professionele afdrukken op elk printmedium.

4. Innovatie

De Epson SureColor modellen zijn geheel opnieuw ontworpen, met de productiviteit in het achterhoofd. Met nieuwe functies voor precieze, kwalitatieve afdrukken en een optimale productiviteit. Je kunt gegarandeerd zijn dat elke afdruk, op welke ondergrond dan ook, levendige en duurzaam is. Met uiteraard een standaard tweejarige garantie.

Epson SureColor in beeld

Terug naar de overzichtspagina