Powerbanks

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met een powerbank heb je binnen een korte tijd weer voldoende accu om met uw smartphone, camera en tablet verder te kunnen werken. Handig tijdens de vakantie, een lange werkdag of het reizen met het openbaar vervoer. Meer over

 

Powerbanks

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met een powerbank heb je binnen een korte tijd weer voldoende accu om met uw smartphone, camera en tablet verder te kunnen werken. Handig tijdens de vakantie, een lange werkdag of het reizen met het openbaar vervoer. Meer over

   

  Alles over powerbanks

  Een powerbank, wie heeft deze niet in zijn rugzak, laptoptas of juist op je werkplek. Niemand wordt enthousiast van een lege batterij op dat ene belangrijke moment. Wanneer jij ervoor kiest om een powerbank bij je te hebben is dit voor eeuwig verledentijd.  

  Wat is een powerbank?

  De powerbank is een externe oplaadbare accu waarop je andere apparatuur kunt aansluiten om deze vervolgens opladen. Het eenvoudige en draagbare apparaat is daarmee zeer geschikt om op zak te hebben indien de accu van jouw smartphone of tablet snel leeg gaat. Met de diversiteit aan modellen zijn er zelfs powerbanks die jouw laptop of camera kunnen opladen, handig als je de kabel vergeten bent.

  Maximale capaciteit van een powerbank

  De capaciteit van de powerbank is bepalend voor de vraag hoe vaak een smartphone of tablet kan worden opgeladen. Voor een gemiddelde smartphone is een powerbank van 5000 mAh (milliampère-uur) genoeg voor ongeveer twee volledige oplaadbeurten. Bij een tablet heb je al snel het dubbele nodig om het gehele apparaat minimaal een keer volledig op te laden. Voor een laptop heb je daarnaast een speciale powerbank nodig, die over een capaciteit van minimaal 12.500 mAh beschikt. Je moet er rekening mee houden dat een powerbank met meer capaciteit groter en zwaarder is en dus meer ruimte inneemt om mee te nemen.

  Oplaadtijd van de powerbank

  Naast de capaciteit speelt de oplaadtijd van de powerbank een belangrijke rol bij het aanschaffen van een dergelijke accu. Een powerbank met meer capaciteit heeft uiteraard meer tijd nodig om volledig op te laden dan een accu met minder capaciteit. Er gaat daarnaast altijd stroomsterkte verloren door het gebruik van een adapter. Een powerbank heeft dan ook al snel 5 tot 10 uur nodig om volledig op te laden. De powerbank zelf wordt vaak via een USB opgeladen, te verbinden met het stopcontact of op de computer.

  Gebruiksgemak

  Het gebruiksgemak van een powerbank is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit: hoe hoger deze uitvalt, des te groter het systeem is. Vervoer in de broekzak wordt dan al snel moeilijk. Ten tweede dient er te worden gekeken naar de hoeveelheid USB poorten. Wanneer dit er meerdere zijn dan kunnen er namelijk gelijktijdig verschillende apparaten worden opgeladen. Sommige modellen bevatten zelfs een zaklampje voor het aansluiten in een donkere omgeving. Powerbanks met een snelle lader kunnen tenslotte in slechts enkele uren worden opgeladen.

  Welk merk kies jij?

  Wil je een bepaald merk? Wij hebben diverse topmerken:

  Hyper | XtormJupio  | Omnicharge