Tafelstatieven

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met een compact tafelstatief maak je opnames vanaf een vaste ondergrond, ideaal voor het fotograferen van bijeenkomsten, meubilair, verkeer of tijdens het sporten.

 

Tafelstatieven

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met een compact tafelstatief maak je opnames vanaf een vaste ondergrond, ideaal voor het fotograferen van bijeenkomsten, meubilair, verkeer of tijdens het sporten.

   

  Wat is een tafelstatief?

  Een mini statief is een klein en licht statief dat op een vaste ondergrond gezet kan worden en zo extra ondersteuning biedt aan een 360-, action- of compactcamera. Door de compacte constructie kunnen dit type statieven voor verschillende situaties worden ingezet, maar bieden ze vooral uitkomst als er niet veel ruimte is voor het meenemen van een grote tripod. Met drie kleine pootjes kun je de camera stabiliseren en via het schroefmechanisme snel koppelen. Naast unieke beelden is dit statief ook zeer geschikt om mee te experimenteren in kleine ruimtes.

  Eenvoudig mee te nemen

  Door de beperkte hoogte en de inklapbare poten is een tafelstatief zeer geschikt om zonder het gebruik van een tas mee te nemen tijdens dagelijkse activiteiten of op reis. Veel modellen passen al in een broek- of jaszak en bieden dan ook uitkomst als het niet mogelijk is om een groter statief mee te nemen. Denk hierbij aan een bezoek aan een museum, winkel of tijdens sportactiviteiten.

  Ondersteuning voor verschillende camera’s

  Ondanks de beperkte hoogte en het lichte gewicht bieden tafelstatieven ondersteuning voor diverse type camera’s. Modellen tot 10 euro kunnen het gewicht dragen van compact- of systeemcamera’s, terwijl tafelstatieven van  enkele tientjes zelfs al het gewicht van een spiegelreflexcamera met objectief kunnen dragen. Via het schroefdraad monteer je het statief op jouw camera en hoef je deze door het kleine formaat niet telkens los te koppelen.