Fotopapier

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Op papier kunt u zowel documenten en teksten printen als prachtige afdrukken maken van uw vakantiefoto’s en portretten.

 

Fotopapier

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Op papier kunt u zowel documenten en teksten printen als prachtige afdrukken maken van uw vakantiefoto’s en portretten.

   

  Soorten papier

  Hoewel de geschiedenis van het papier tot duizenden jaren in het verleden teruggaat is dit materiaal hedendaags nog steeds enorm belangrijk in het dagelijks gebruik. Hierbij dient gedacht te worden aan het gebruik voor zowel schrijven, tekenen als printen en kopiëren. De soorten materialen waaruit het papier is opgebouwd zorgen voor de verschillende toepassingsmogelijkheden. Er zijn diverse papierformaten te koop, elk geschikt voor een andere toepassing. Hoogwaardige foto’s kunnen bijvoorbeeld worden geprint op A3 formaat, terwijl pasfoto’s prima op A5 of kleiner kunnen worden geprint. A4 is het meest voorkomende papierformaat en is dan ook veelvuldig terug te vinden in onze winkel.

  In onze winkel bieden wij verschillende soorten papier aan, namelijk:

  • Print- en kopieerpapier: Voor de toepassing in printers wordt dit type papier veelvuldig gebruikt, al bestaat er onderling nog veel verschil in kwaliteit. Voor standaard documenten kunt u voordelig honderden vellen papier aanschaffen, maar ook voor hogere kwaliteit zijn er tal van mogelijkheden. Het verschil in het papier zit hoofdzakelijk in de dikte en de bestanddelen van het papier. Standaard printpapier heeft een gewicht van 80 gram, andere gangbare gewichten zijn 160 en 260 gram.
  • Fotopapier: Voor het uitprinten van foto’s, folders en afbeeldingen wordt speciaal fotopapier ontwikkeld. Dit papier bevat meestal een glanzende zijde, maar mat fotopapier is ook in de markt verkrijgbaar. Er zijn tal van formaten en gewichten verkrijgbaar, waarbij de kwaliteit oploopt naarmate het formaat groter wordt en het kleurbereik breder. De keuze voor bepaalde vezels zorgt er tevens voor dat foto’s nog scherper en kleurrijker worden. Het gewicht van fotopapier ligt vaak boven de 200 gram.