Kamera Express Tweedehands Uitverkoop

Van donderdag 25 januari t/m woensdag 7 februari 2018 is het Tweedehands Uitverkoop bij Kamera Express. Profiteer tot 40% korting op heel veel tweedehands foto-apparatuur! Het tweedehands assortiment bestaat bij Kamera Express stuk voor stuk uit kwaliteitsproducten die nog uitstekend functioneren, maar wél lager in prijs zijn dan de nieuwe variant. U heeft de keuze uit een groot aanbod van occassions, outlet- en demomodellen. 

Kortingen |  Beste kwaliteit | InruilenGarantie | Assortiment

 

Kortingen

Tijdens de Tweedehands Uitverkoop kunt u profiteren van kortingen tot 40%. U kunt onderstaande codes gebruiken om de korting in de winkelwagen te verrekenen. Let op: het bijbehorende kortingspercentage staat op pagina van uw gekozen tweedehands product.
  • Gebruik tweedehands10 voor 10% korting
  • Gebruik tweedehands20 voor 20% korting
  • Gebruik tweedehands30 voor 30% korting
  • Gebruik tweedehands40 voor 40% korting

Occasions van de beste kwaliteit

Dat wij kwaliteit belangrijk vinden blijkt uit onze uitvoerige controle die wij doen, voordat het product in onze winkels en online wordt aangeboden. Onze occassionsspecialisten kijken dan in welke staat het product is. Zo kijken zij of het product nog naar behoren functioneert, hoe het product er uit ziet en of er onderdelen ontbreken. Als het product door de controle heen is, dan wordt het zorgvuldig schoongemaakt en komt het product in onze winkels en webshop terecht. U kunt dus bij aankoop van een tweedehands product er altijd vanuit gaan dat deze in goede staat verkeerd.

 

Uw "oude" apparatuur inruilen

Natuurlijk kunt u bij Kamera Express altijd terecht om uw "oude" product in te ruilen. Heeft u nog camera's, objectieven, statieven of tassen liggen die in prima staat zijn? Kom dan langs in één van onze superstores en profiteer van extra inruilvoordeel. U kunt uw oude apparatuur in één van onze superstores laten taxeren. Gaat u akkoord met dit bedrag? Dan krijgt u direct korting bij uw nieuwe aankoop. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen voor de vrijblijvende taxatie? Stuur dan even een mail naar inruilen@kamera-express.nl. Let wel: de werkelijke taxatie vindt plaats in één van onze winkels en de prijzen kunnen fluctueren per dag.

Klik hier voor meer informatie over inruilen

 

Occasions mét garantie!

Als u een occasion koopt bij bij Kamera Express krijgt u bovendien tot wel 24 maanden garantie. Dus, bent u op zoek naar een camera of objectief en wilt u een product een tweede leven bieden? Neem eens een kijkje in het uitgebreide aanbod en wie weet komt u een verborgen schat tegen!

 

Ons tweedehands assortiment