Rotterdam

Welkom bij onze winkel in Rotterdam

De winkel van Kamera Express in Rotterdam is dé foto- en videospecialist bij jou in de buurt. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camera of graag advies wilt, je bent bij ons op de juiste plek. Zien we je snel?

Adres

Admiraliteitsstraat 8
3063 EK Rotterdam
[email protected]

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Bereikbaarheid

contact-bereikbaarheid-auto   Bekijk je route naar onze winkel

Services en faciliteiten

 Pasfotoservice

 Verhuur van apparatuur

 Digitaliseren foto en video

 Sensor cleaning

 Apparatuur inruilpunt

 Beeld en geluid afdeling

 Direct klaar fotoservice

Assortiment

In onze winkel in Rotterdam vind je foto- en videocamera’s, objectieven, tassen, accessoires, televisies en audioapparatuur en verrekijkers.

Advies in de winkel

Plan hier een adviesgesprek in de winkel

Het is mogelijk om een adviesafspraak in te plannen met onze foto- en videospecialisten in Rotterdam wanneer het jou uitkomt.

Persoonlijke service en het beste advies

Plan eenvoudig je afspraak

Altijd bij jou in de buurt

Plan advies in de winkel

In onze winkel in Rotterdam bieden we verschillende services aan. Zo is het onder andere mogelijk om apparatuur te huren. Misschien heb je je oog laten vallen op een nieuwe camera, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Samen met onze dochteronderneming Budgetcam bieden wij een verhuurservice aan bij jou in de buurt.

Naast advies en verkoop, kun je in onze winkel in Rotterdam ook terecht voor het inruilen van jouw apparatuur en het retourneren van aankopen. Het is daarnaast mogelijk om jouw defecte apparatuur langs te brengen in onze winkel in Rotterdam voor reparatie. Wij sturen de gear dan naar de desbetreffende leverancier. Het is natuurlijk ook belangrijk om je apparatuur schoon te houden. Daarom bieden we in deze winkel sensor cleaning aan. Dit is een grondige onderhoudsbeurt voor je foto- en videoapparatuur.

In onze winkel in Rotterdam beschikken we ook over verschillende fotoservices. Heb je snel foto’s nodig of kun je gewoon niet wachten? In onze winkel hebben we een direct klaar fotoservice. Daarnaast kunnen wij in onze winkel pasfoto’s maken voor officiële documenten, zoals een ID-bewijs en paspoort. Ook is het mogelijk om je oude foto’s en video’s in te leveren in onze winkels. Wij zorgen er dan voor dat ze via onze partner Mediafix worden gedigitaliseerd. Wie weet vind je nog een pareltje tussen je analoge foto’s!