Breda

Breda

Welkom bij onze winkel in Breda

De winkel van Kamera Express in Breda is dé foto- en videospecialist bij jou in de buurt. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camera of graag advies wilt, je bent bij ons op de juiste plek. Zien we je snel?

Adres en openingstijden | Bereikbaarheid | Services en faciliteiten | Assortiment | Ophalen in de winkel | Advies in de winkel

Adres

Nieuwe Ginnekenstraat 41
4811 NN Breda

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Bereikbaarheid

contact-bereikbaarheid-auto   Bekijk je route naar onze winkel

Services en faciliteiten

Assortiment

In onze winkel in Breda vind je foto- en videocamera’s, objectieven, tassen, accessoires en verrekijkers.

Advies in de winkel

Ophalen in de winkel

Direct iets afhalen in de winkel? Kijk dan of het product in de betreffende winkel op voorraad is en reserveer het product.

Eenvoudig en vrijblijvend reserveren van producten

Het product ligt na 30 minuten al voor je klaar in de winkel

Nog dezelfde dag aan de slag met jouw aankoop

Zo werkt het

Advies in de winkel

Advies in de winkel

Het is mogelijk om een adviesafspraak in te plannen met onze foto- en videospecialisten in Breda wanneer het jou uitkomt.

Persoonlijke service en het beste advies

Plan eenvoudig je afspraak

Altijd bij jou in de buurt

Plan jouw adviesgesprek

In onze winkel in Breda bieden we verschillende services aan. Zo is het onder andere mogelijk om apparatuur te huren. Misschien heb je je oog laten vallen op een nieuwe camera, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Samen met onze dochteronderneming Budgetcam bieden wij een verhuurservice aan bij jou in de buurt. Daarnaast kun je nadenken over je volgende aankoop of tijdens een adviesgesprek (of gewoon als je er zin in hebt) genieten van een kopje koffie of thee in ons Kamera Express café.

Naast advies en verkoop, kun je in onze winkel in Breda ook terecht voor het inruilen van jouw apparatuur en het retourneren van aankopen. Het is daarnaast mogelijk om jouw defecte apparatuur langs te brengen in onze winkel in Breda voor reparatie. Wij sturen de gear dan naar de desbetreffende leverancier. Het is natuurlijk ook belangrijk om je apparatuur schoon te houden. Daarom bieden we in deze winkel sensor cleaning aan. Dit is een grondige onderhoudsbeurt voor je foto- en videoapparatuur.

In onze winkel in Breda beschikken we ook over verschillende fotoservices. Heb je snel foto’s nodig of kun je gewoon niet wachten? In onze winkel hebben we een direct klaar fotoservice. Daarnaast kunnen wij in onze winkel pasfoto’s maken voor officiële documenten, zoals een ID-bewijs en paspoort. Ook is het mogelijk om je oude foto’s en video’s in te leveren in onze winkels. Wij zorgen er dan voor dat ze via onze partner Mediafix worden gedigitaliseerd. Wie weet vind je nog een pareltje tussen je analoge foto’s!

Naast dat onze experts je graag adviseren, willen we je ook inspireren. Daarom bieden we workshops en lezingen aan in onze winkel in Breda. Benieuwd welke evenementen eraan komen? Houd dan onze agenda in de gaten.

Alle winkels in Nederland

Almelo

Amsterdam

Arnhem

Capelle a/d IJssel

Breda

Den Bosch

Den Haag

Eindhoven

Groningen

Maastricht

Rotterdam

Utrecht

Zwolle

< Terug naar het winkeloverzicht