budgetcam rental

KE Verhuur wordt Budgetcam

Wil je voordat je een dure aankoop doet eerst het product uittesten? Of heb je specifieke apparatuur nodig voor een opdracht of een andere gelegenheid? Huur dan nu jouw product.

Samen met Budgetcam hebben wij ons assortiment flink uitgebreid, zodat je bij ons de keuze hebt uit meer dan 400 verschillende producten. Zo ben je bij ons met zestien verschillende locaties door heel Nederland altijd aan het juiste adres. Bekijk hieronder het aanbod per categorie op de Budgetcam website, of klik op de button voor het complete aanbod.

Ga naar Budgetcam

Try Before You Buy

Als je een product hebt gehuurd bij Budgetcam en je wilt dit product vervolgens kopen bij Kamera Express, dan krijg je van ons de eerste huurdag als korting! De perfecte manier om te testen of het product in jou workflow past. Zie onderaan de actievoorwaarden.

 

Video
Foto
Accessoires

Winkels en Pick Up Points

Het verhuurassortiment is nu beschikbaar in zestien verschillende steden in Nederland, waar je naast de mooiste producten ook wordt voorzien van vakkundig advies, verse koffie en een mooie mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast kan je je gehuurde apparatuur terug brengen in welke winkel je maar wilt én wordt het binnenkort ook mogelijk om het overal op te halen.
Een Pick Up Point is een pick up & return locatie in een Kamera Express winkel waar de apparatuur wordt uitgegeven door Kamera Express medewerkers. Er is geen eigen voorraad, wat betekent dat je je reservering iets verder vooruit moet boeken. Het boekingssysteem van Budgetcam toont je de mogelijkheden wanneer je je reservering finaliseert op de website. In een Pick Up Point zijn last minute wijzigingen in je reservering niet mogelijk. Bekijk alle locaties hieronder.

 

 

 

 

 

 

Actievoorwaarden Try Before You Buy

Om in aanmerking te komen voor de korting heb je het volgende nodig

  • Je Budgetcam factuur
  • Je legitimatie zodat we weten dat jij het bent en de order overeenkomt

Actievoorwaarden

  • Actie alleen verzilverbaar in een Kamera Express filiaal en niet online
  • Actie alleen geldig binnen 14 dagen na laatste verhuurdag
  • Korting is 1x dagprijs incl BTW die staat op www.budgetcam.nl van het aan te kopen product. Dit exacte product moet ook gehuurd zijn.
  • De korting is eenmalig in te zetten.
  • Combineren van meerdere Budgetcam facturen voor hetzelfde product is niet mogelijk.
  • De korting is ook inzetbaar op occasions/outlet.

 

Reviews

Budgetcam scoort gemiddeld een 9.7 uit 6139 beoordelingen.

Bekijk hier de reviews van tevreden Budgetcam klanten

 

budgetcam rental