FOKA-KE

FOKA gaat verder als Kamera Express

Kamera Express en FOKA werken al een paar jaar intensief samen. We hadden een gezamenlijke klantenservice, inkoop en distributie. Het is voor beide bedrijven nu een logische stap verder te integreren. Sinds 6 december vindt u het hele assortiment van FOKA op de website van Kamera Express. Samen zijn we voortaan nog beter in beeld!

Uitbreiding webshop

Voor u, als klant van Kamera Express, betekent dit dat u op de website www.kamera-express.nl nu ook televisies, soundbars en hoogwaardige audio-apparatuur kunt bestellen tegen dezelfde scherpe prijzen die u al van ons gewend bent. Het enorme aanbod van foto- en filmcamera's en accessoires blijft vanzelfsprekend gehandhaafd, net als onze Laagste Pijs Garantie!  

winkelfoka

Welkom in Rotterdam!

Als u voor uw aankoop liever naar de winkel komt, dan bent u van harte welkom aan de Admiraliteitsstraat 8 in Rotterdam. Het vriendelijke en deskundige personeel helpt u graag met het maken van de beste keuze. Deze winkel blijft voorlopig de enige Kamera Express waar u televisies en geluidsapparatuur na aanschaf meteen mee naar huis kunt nemen. De winkel heeft een nieuwe gevel en is binnen opnieuw ingericht, zodat hij helemaal in de bekende huisstijl van Kamera Express past.