FOKA-KE

FOKA gaat verder als Kamera Express

Kamera Express en FOKA werken al een paar jaar intensief samen. We hadden een gezamenlijke klantenservice, inkoop en distributie. Na het ombouwen van de FOKA winkel in Rotterdam naar de Kamera Express formule, is het nu tijd voor de laatste stap van de integratie. Sinds 28 januari 2021 is de website van FOKA offline gehaald en leidt deze direct naar de Kamera Express website.

Uitbreiding webshop

Voor jou, als klant van FOKA, betekent dit dat je op de website www.kamera-express.nl ook televisies, soundbars en hoogwaardige audio-apparatuur kunt bestellen tegen dezelfde scherpe prijzen die je al van ons gewend was. Het enorme aanbod van foto- en filmcamera's en accessoires blijft vanzelfsprekend gehandhaafd, net als onze Laagste Pijs Garantie!

winkelfoka

Welkom bij Kamera Express

Voor jou als klant verandert er verder eigenlijk niets. Zo wordt de garantie van je producten gewoon overgenomen en kan je retouren en reparaties opsturen naar Kamera Express. Als je voor je aankoop liever naar de winkel komt, dan ben je van harte welkom aan de Admiraliteitsstraat 8 in Rotterdam. Hetzelfde vriendelijke en deskundige personeel helpt je graag met het maken van de beste keuze.

Onze services

Voor beeldmakers die werk van hun beeld willen maken, hebben we alles in huis. Want waar onze webshop ophoudt, gaat de beleving verder. Wat dacht je van jouw foto’s afdrukken? Apparatuur huren, leasen of testen voordat je een besluit neemt? Bij Kamera Express hebben we voor ieder wat wils, dus kijk rond op onze website of ga direct naar een van onderstaande services.

Nieuwsbrief en socials

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, gave acties en de mooiste foto's van andere beeldmakers? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op onze socials.