Nieuwe Superstore voor Kamera Express in Tilburg

Foto- en videospecialist Kamera Express opent op maandag 2 juli een nieuwe Superstore in het centrum van Tilburg. Het gaat om een overname van Foto Jans. De winkel bevindt zich aan de Besterdring 163. Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express: “Met de opening van de Superstore in Tilburg komt het totaal aantal winkels op zeventien, waarvan nu vier in Brabant. En daar zal het niet bij blijven. “Kamera Express moet voor iedereen dichtbij zijn.”


Overname

Foto Jans is al jaren een vertrouwd gezicht in Tilburg. De winkel is opgericht in 1965 door Gerard en Willy Jans en is later overgenomen door zoon Marcel Jans. Nu gaat de winkel verder als onderdeel van de Kamera Express familie. Ben Cornelisse ziet de overname als een mooie kans om verdere groei te bewerkstelligen en de positie van Kamera Express nóg verder te verstevigen.

“De winkel heeft een oppervlakte van ruim 400m2, een toplocatie vlakbij Tilburg Centrum en is op loopafstand van het station. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid voor de deur.”

Specialisten bundelen hun krachten

Bij Foto Jans werken, net als bij Kamera Express, uitsluitend specialisten met ruime kennis én een passie voor fotografie. Met deze overname worden de krachten van beide zaken gebundeld. Cornelisse: “De overname zien we daarom op alle vlakken als een versterking.” De komende periode wordt de winkel aan de Besterdring 163 omgetoverd tot Kamera Express Superstore. Een nieuw jasje voor de winkel, met het vertrouwde personeel. Dat betekent dat u dezelfde gezichten blijft zien.

Samen beter in beeld

Kamera Express heeft als doel om Nederland en België te stimuleren om nóg meer te fotograferen en haar fotografie naar een hoger niveau te tillen. Vandaar het motto “Samen beter in beeld”. We willen mensen graag helpen bij de ontwikkeling van hun fotografie. Om dit te bewerkstelligen bieden we inspiratie, deskundig advies, een superieure service en het grootste assortiment, aldus Cornelisse.”

Lange termijn strategie

De opening van de nieuwe winkel in Tilburg draagt bij aan de lange termijn strategie van Kamera Express.

“Wij kiezen bewust voor fysieke winkels naast onze webshop. Deze zijn niet te vergelijken met de winkels van vroeger. Onze winkels kunnen misschien nog wel het beste omschreven worden als clubhuizen voor foto- en videoliefhebbers. Een plek waar zij samenkomen en met ons deskundige personeel kunnen sparren over hun hobby of professie. Met de nieuwe winkel in Tilburg kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn.” - Ben Cornelisse, CEO Kamera Express