Activiteiten: Workshop met Frits van Eldik

Sport- en actiefotografie leent zich perfect voor het organiseren van activiteiten. En dat is dan ook precies wat we bij Kamera Express doen! Zo kunt u deze maand bijvoorbeeld verschillende workshops sportfotografie van Frits van Eldik volgen. Beschikbare sportfotografie-workshops zijn: baanatletiek, Junk Yard Racing, crossmotor, kart, BMX én baanwielrennen.

Tijdens de workshops krijgt u de mogelijkheid om met de Canon EOS R aan de slag te gaan tijdens een sportevenement. Zo leert u de autofocus te gebruiken om beweging vast te leggen en de mooiste actiefoto's te maken. Bij elke workshop ontvangt u bovendien een tegoedbon t.w.v. €100,-. Deze bon kunt u bij Kamera Express op geselecteerde Canon-producten besteden. Op deze pagina vindt u meer informatie over Frits van Eldik en de workshops. De workshops worden gegeven in samenwerking met Canon Nederland.

Over Frits:

Frits van Eldik werd in zijn jeugd omringd de door auto’s in de garage van zijn vader. Zijn vader had bovendien fotograferen als hobby en daar was Frits ook van onder de indruk.

Op een jonge leeftijd besloot hij zijn liefde voor auto's en fotografie te combineren. In de beginjaren van zijn carrière schoot hij veel rallyfoto's bij het circuit van Zandvoort. Zo leerde hij hoge snelheden vast te leggen. In 1989 fotografeerde Frits zijn eerste Formule 1 Grand Prix.

"Als ik over het circuit loop, zie ik de foto's al voor me. Ik denk dat je als fotograaf altijd in foto's denkt" - Frits van Eldik

Hoe maakt u nu zo’n dynamische foto waarbij de snelheid echt goed zichtbaar is? Wat wilt u overbrengen en wat is uw plan? Frits van Eldik, Canon-ambassadeur, neemt u mee in de wereld van sportfotografie.

Sportfotografie-workshop Agenda

BMX SPORTFOTOGRAFIE MET FRITS VAN ELDIK

VRIJDAG 12 APRIL 2019 - 9:30 – 13:00 UUR EN 13:30 – 17:00 UUR – 040 BMX Park EINDHOVEN

Met trots ontvangen wij bekend sportfotograaf Frits van Eldik! Hoe maakt u nu zo’n dynamische foto waarbij de snelheid echt goed zichtbaar is? Wat wilt u overbrengen en wat is uw plan? Frits neemt u mee in de wereld van sportfotografie. Tijdens deze workshop staat de sport 'BMX' centraal.

 

ATLETIEK SPORTFOTOGRAFIE MET FRITS VAN ELDIK

ZATERDAG 13 APRIL 2019 - 10:00 – 13:00 UUR EN 14:00 – 17:00 UUR - ATLETIEKBAAN UTRECHT

Op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht leert u van de bekende Nederlandse sportfotograaf Frits van Eldik de fijne kneepjes van de sportfotografie. Hij leert u dynamiek in uw sport- en actiefotografie te brengen en het uiterste uit uw autofocus te halen. De workshops worden gegeven in samenwerking met Canon Nederland.

 

JUNK YARD RACING SPORTFOTOGRAFIE MET FRITS VAN ELDIK

VRIJDAG 19 APRIL 2019 - 10.00 – 13.00 EN 14.00 – 17.00 UUR – CIRCUITPARK ZANDVOORT

Auto’s van minstens 20 jaar oud wagen zich op 19 april aan een endurancerace op Circuitpark Zandvoort. Deelnemers aan de workshop kunnen profiteren van Fris van Eldiks jarenlange ervaring in de autosportfotografie. De workshops worden gegeven in samenwerking met Canon Nederland.

 

BAANWIELRENNEN SPORTFOTOGRAFIE MET FRITS VAN ELDIK

VRIJDAG 26 APRIL – 09.30 – 13.00 UUR EN 13.30 – 17.00 UUR – OMNISPORT APELDOORN

Met trots ontvangen wij bekend sportfotograaf Frits van Eldik! Hoe maakt u nu zo’n dynamische foto waarbij de snelheid echt goed zichtbaar is? Wat wilt u overbrengen en wat is uw plan? Frits neemt u mee in de wereld van sportfotografie. Tijdens deze workshop staat de sport 'Wielrennen' centraal.

 

CROSSMOTOR SPORTFOTOGRAFIE MET FRITS VAN ELDIK

ZONDAG 28 APRIL 2019 – 10.00 – 13.00 UUR – CIRCUIT BERGHEM

U heeft het op deze dag voor het uitkiezen. Tijdens de workshop in de ochtend rijden er crossmotoren over het circuit, in de middagsessie zijn het de karts. U kunt natuurlijk ook naar beide workshops komen. Deze workshops worden gegeven in samenwerking met Canon Nederland.

 

KART SPORTFOTOGRAFIE MET FRITS VAN ELDIK

ZONDAG 28 APRIL 2019 – 14.00 – 17.00 UUR – CIRCUIT BERGHEM

U heeft het op deze dag voor het uitkiezen. Tijdens de workshop in de ochtend rijden er crossmotoren over het circuit, in de middagsessie zijn het de karts. U kunt natuurlijk ook naar beide workshops komen. Deze workshops worden gegeven in samenwerking met Canon Nederland.

 

Bekijk hier de foto's van Frits van Eldik:

 

Terug naar de overzichtspagina