de-nieuwe-wildernis

Wild port of Europe – De nieuwe wildernis 2.0

Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen mogen kijken bij de makers van natuurfilm Wild Port of Europe – De Nieuwe Wildernis 2.0. Deze gedramatiseerde natuurfilm gaat over de onverwachte rijkdom, veerkracht en dynamiek van de natuur in het grootste en drukste aaneengesloten transport- en industriegebied van Europa. De makers laten in deze natuurfilm zien hoe bijzonder de flora en fauna is in het havengebied van Nederland waarbij je de spanning voelt tussen de ogenschijnlijke tegenpolen – industrie en natuur. Deze natuurfilm gaat in april 2022 in première!

Fotoboekwedstrijd

Naast de film gaan de filmmakers ook een monumentaal grootformaat fotoboek uitbrengen. Bijzonder is dat Kamera Express en de makers van de film nu iedereen de kans geven om met zijn of haar foto een plekje in het boek te krijgen. Let op: de wedstrijd is inmiddels afgelopen, de winnaars maken we uiterlijk aan het begin van september bekend. 

Super gaaf natuurlijk, maar dat is nog niet alles. Want naast de kans die je maakt op een plekje in dit prachtige boek krijgen de winnaars ook een gesigneerd exemplaar van het fotoboek en toegang tot een speciale voorpremière van de film.

Behind your scenes - De Nieuwe Wildernis 2.0

Wil je in de tussentijd inspiratie opdoen of ben je nieuwsgierig waar beeldmakers mee filmen? In het concept 'Behind your Scenes' geven we je in samenwerking met Veldkijker en EMS films een kijkje achter de schermen bij professionele beeldmakers die bezig zijn met bijzondere projecten. We brengen het maakproces in beeld van de nieuwe natuurfilm 'Wild Port of Europe' die in april 2022 in de bioscoop komt. In iedere aflevering van deze serie behandelen we een ander aspect van dit proces aan de hand van interviews, gesprekken in het veld en 'behind the scenes footage'. Bekijk hier de trailer en de eerste afleveringen.


 

 

Nieuws en inspiratie