DJI Osmo Mobile 3 Banner

DJI Osmo Mobile 3

De DJI Osmo Mobile 3 is een 3-assig stabilisatiesysteem met intelligente functies voor uw smartphones. Met deze stabilizer maakt u stabiele en vloeibare opnamen die u normaal gesproken niet snel maakt met een smartphone. Doordat de Osmo Mobile 3 opvouwbaar is neemt u de stabilizer gemakkelijk overal mee naartoe. Zo kunt u altijd, waar u ook bent, cinematische opnamen maken.

Interesse in de DJI Osmo Mobile 3?

Pre order de DJI Osmo Mobile 3

Of

Pre order de DJI Osmo Mobile 3 Combo


Eerste beelden van de DJI Osmo Mobile 3

Bent u nieuwsgierig hoe de DJI Osmo Mobile 3 eruitziet en wat u er allemaal mee kunt doen? Bekijk dan de onderstaande video!

Eigenschappen van de DJI Osmo Mobile 3

DJI Osmo Mobile 3 stabilisatie

3-assige stabilisatie

De DJI Osmo Mobile is voorzien van een 3-assige stabilisatie. Dankzij deze stabilisatie heeft u altijd controle over uw opnamen. Daarnaast vangt de borstelloze motor trillingen op, zodat de beelden vloeiend blijven. Bovendien reageert het ultra-responsief ontwerp snel op realtime bewegingen, zodat u zich kunt focussen op het moment. Hierdoor maakt u smartphone-opnames als nooit tevoren!

Het ontwerp

Ergonomisch, licht van gewicht en eenvoudig. Zo is de DJI Osmo Mobile 3 het beste te omschrijven. Het stabilisatiesysteem heeft een slank opvouwbaar ontwerp, waardoor u deze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De ergonomische handgreep maakt bediening met slechts één hand mogelijk, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid. De grip ligt niet alleen comfortabel in de hand, maar biedt ook snelle toegang tot de bediening.

DJI Osmo Mobile 3 opvouwbaar ontwerp

DJI Osmo Mobile 3 opvouwbaar ontwerp

Eenvoudige bediening

De joystick, handige knoppen en intuïtieve functies maken Osmo Mobile 3 eenvoudig te gebruiken. Zeg vaarwel tegen tijdrovende stappen. Met de toegankelijke gebruikersinterface is aanzetten, opnemen en instellen in één handomdraai mogelijk. Zo fotografeert en filmt u vanuit elke hoek met de M-knop en trigger. Daarnaast bevat de DJI Osmo Mobile 3 over handige knopcombinaties en ‘gesture controle’.

Slechts met één druk op de achterknop activeert u de ActiveTrack-functie. Druk de knop twee keer in en u centreert het stabilisatiesysteem. Bij drie keer indrukken wisselt u van camera en met één druk op de M-knop wisselt u van landschap- naar portretstand. Houd de knop aan de zijkant ingedrukt en u activeert de Dolly Zoom, waarmee u het bekende “Hitchcock effect” creëert. Tot slot activeert u de zelfontspanner met een enkel handgebaar.

Creatieve opnamenmogelijkheden

Laat uw creativiteit de vrije loop met de DJI Osmo Mobile 3! Het stabilisatiesysteem en de bijbehorende Mimo-app beschikken over verschillende opnamemodi. Zo maakt u met de stabilizer Hyperlapses, Timelapses, Slow Motions met 120fps, Dolly Zoom en 3x3 Panorama-opnamen. Daarnaast heeft de stabilizer een Sportmode, ActiveTrack-functie en Selfie-modus. Met de ActiveTrack blijft uw onderwerp altijd in beeld. Dankzij de Sportmode blijft u zelfs iemand die zich snel beweegt stabiel volgen.

DJI Osmo Mobile creatief

DJI Osmo Mobile Mimo-app

Mimo-app

Maak de meest creatieve en stabiele opnamen met de Mimo-app! In deze app vindt u diverse bewerkingsopties, vooringestelde templates, muziek en filters. Daarnaast beheert en bewerkt u al uw opnamen. Het resultaat deelt u uiteindelijk snel en makkelijk op uw sociale media.

Deze handige app werkt niet alleen met de DJI Osmo Mobile 3, maar ook met de DJI Osmo Pocket en de DJI Osmo Action.

DJI Osmo Mobile 3 in de vergelijking

Wilt u weten wat het verschil is tussen de DJI Osmo Mobile 3 en zijn voorganger de DJI Osmo Mobile 2? Of het verschil tussen de DJI Osmo Mobile 3 en de FeiyuTech VLOGpocket? In de onderstaande tabel geven we de verschillen tussen de drie stabilizers weer.

 

 

DJI Osmo Mobile 3

DJI Osmo Mobile 2

FeiyuTech VLOGpocket

Compatibiliteit Smartphone Smartphone Smartphone
Draagvermogen 0-500 gram 0-500 gram 0-500 gram
Geschikte breedte 62-88mm 58,6-85mm 52-88mm
3-assig Ja Ja Ja
Applicatie Mimo-app DJI Go app Feiyu On app
Shootingmode Horizontaal en Verticaal Horizontaal en Verticaal Horizontaal en Verticaal
ActiveTrack Ja Ja Ja
Sportmode Ja Ja Nee
Hyperlapse Ja Nee Nee
Timelapse Ja Ja Ja
Slowmotion Ja Nee Nee
Dolly Zoom Ja Nee Ja
Slowmotion Ja Ja Ja
Batterijduur 15 15 8
Opvouwbaar Ja Nee Ja

Bekijk de DJI Osmo Mobile 3!