Kamera Express is partner van Het Perfecte Plaatje

Goed nieuws voor fotografen en fotofans: het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje is weer in aantocht! Dit populaire tv-programma, waarin tien bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan gaan, draait volledig om fotografie. Kamera Express is wederom, samen met Canon, partner van Het Perfecte Plaatje. Als foto-experts met een hart voor het vak worden wij blij van dit toegankelijke, frisse programma met aandacht voor de prachtige wereld van fotografie. En jij? Ga je ook weer kijken?

Extra leuk: tijdens de actieperiode van 12 oktober 2020 tot en met 31 december 2020 krijg je van ons een gratis Giftbox bij aankoop van geselecteerde Canon-producten.

Over Het Perfecte Plaatje | De deelnemersApparatuurThuisopdrachtenBehind Your Scenes LiveExclusieve GiftboxenDeelnemende actieproducten


Het Perfecte Plaatje

In dit televisieprogramma gaan tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan om de beste foto te maken. Elke week zijn er thema's waarbinnen verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Deze opdrachten worden beoordeeld door vaste juryleden en wisselende gastjuryleden die de deelnemers tips geven bij het betreffende thema.


Kandidaten Het Perfecte Plaatje 2020 RTL 4

Kandidaten seizoen 5 van Het Perfecte Plaatje 2020 binnenkort te zien bij RTL 4


De deelnemers

Er doen weer leuke, enthousiaste BN'ers mee dit seizoen. De één heeft wat meer fotografie-ervaring dan de ander, maar allemaal zijn ze vastberaden om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Dit zijn de deelnemers: presentatrice Miljuschka Witzenhausen, presentatrice Jannie van der Heijden, actrice, presentatrice en columniste Victoria Koblenko, vlogster Bibi Breijman, tv-persoonlijkheid Patricia Paay, presentator Art Rooijakkers, presentator Bert van Leeuwen, musicalster en acteur Soy Kroon, Hagenees en dartlegende Raymond van Barneveld en cabaretier en kleinkunstenaar Stefano Keizers.

 

Alle producten van Het Perfecte Plaatje

Heb je naar Het Perfecte Plaatje gekeken en wil je zelf aan de slag? Wil je weten welke producten er gebruikt werden, omdat je ze ook wilt aanschaffen? Heb je net de specifieke naam van de apparatuur en gear gemist? Niet getreurd: wij zetten relevante informatie voor je op een rijtje. Bekijk dan onze uitgebreide productinformatie pagina.

 

Inspiratie en hulp bij de thuisopdrachten

Wil je meedoen aan de thuisopdrachten? Weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je op weg. Op onze thuisopdrachten pagina vind je genoeg inspiratie om aan de slag te gaan. Maar ook tijdens onze liveshow Behind Your Scenes Live, iedere woensdagavond om 20.30 op ons YouTube-kanaal. Tel daar een flinke dosis creativiteit en motivatie bij op en je voelt je vast en zeker geïnspireerd. Zo kun je de thuisopdrachten op een goede en originele manier uitvoeren.

 

Behind Your Scenes Live

Kamera Express lanceert een nieuw concept: Behind Your Scenes Live! In deze live talkshow gaan we met bekende en minder bekende fotografen in gesprek en delen zij hun inzichten rondom een bepaald onderwerp. Als kijker kun je vragen stellen die in de uitzending behandeld kunnen worden. De talkshow zenden we live uit vanaf ons YouTube-kanaal. Speciaal voor Het Perfecte Plaatje sluiten we met Behind Your Scenes Live aan op de thema’s van de thuisopdrachten. Zo geven we je tijdens de liveshow allerlei inspiratie om het beste uit jouw thuisopdracht-inzending te halen. Daarnaast verloten we iedere week een Canon printer onder onze kijkers en schuiven er twee Beeldmakers in onze show aan die een foto voor de thuisopdracht hebben ingezonden. Dus, doe mee met de thuisopdrachten van Het Perfecte Plaatje en wie weet verschijn jij wel in onze liveshow bij ons aan tafel!

Behind Your Scenes Live is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op ons YouTube-kanaal. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

 

Exclusieve Giftboxen

Er zijn vijf verschillende Giftboxen die je kunt ontvangen bij aankoop van geselecteerde Canon-producten tot en met 31 december 2020. Met de toffe, leerzame inhoud van deze Giftboxen kun jij je fotoskills naar een hoger niveau tillen. Het Giftbox aanbod bestaat uit: Giftbox Camera Platinum,  Giftbox Camera Gold, de Giftbox Lens Platinum, de Giftbox Lens Gold en de Giftbox Printer Gold. Bekijk ook onze actievoorwaarden.

Giftbox camera platinum

GIFTBOX CAMERA PLATINUM

• Online Masterclass
• Gepersonaliseerde Draagriem
• Quickstart Training
• Profotonet Voucher
• Budgetcam Huurkorting
 

> Meer informatie

Giftbox camera gold

GIFTBOX CAMERA GOLD

• Online Academy
• Gepersonaliseerde Draagriem
• Quickstart Training
• Profotonet Voucher
• Budgetcam Huurkorting

> Meer informatie

Giftbox print gold

GIFTBOX PRINTER GOLD

• Online Academy
Zoom Abonnement + Online cursus
• A3 Fotopapier Pakket
• Quickstart Training
• Profotonet Voucher
• Budgetcam Huurkorting

> Meer informatie

Giftbox lens platinum

GIFTBOX LENS PLATINUM

• Digitale Masterclass
• Zoom Abonnement + Online Cursus
• Profotonet Voucher
• Budgetcam Huurkorting

 

> Meer informatie

Giftbox lens gold

GIFTBOX LENS GOLD

• Online Academy
• Zoom Abonnement + Online Cursus
• Profotonet Voucher
• Budgetcam Huurkorting

 

> Meer informatie

Actievoorwaarden

ACTIEVOORWAARDEN

Ben je benieuwd of het product dat jij wilt aanschaffen meedoet aan de actie of wil je weten tot wanneer je jouw vouchers kunt verzilveren? Bekijk dan de actiepagina.

 

> Meer informatie

Deelnemende actieproducten

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende actieproducten. Klik er op je gemak doorheen en doe kennis op over deze producten. Als je de apparatuur wilt kopen, dan is dat uiteraard mogelijk via de Kamera Express-webshop of in een van onze superstores.

Merkenpagina Canon

BEKIJK HET VOLLEDIGE
CANON ASSORTIMENT

Ben je benieuwd naar het volledige assortiment van Canon? Werp dan eens een blik op de Canon merkpagina.

Hier vind je meer informatie over het Canon assortiment, delen verschillende merkambassadeurs op de inspiratie pagina hun ervaringen over het werken met de producten van Canon en vind je informatie over Canon Pro Lease en over het testen van diverse Canon producten.

Terug naar boven