Kamera Express is partner van Het Perfecte Plaatje

Goed nieuws voor fotografen en fotofans: het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje is weer in volle gang, nog even en dan is het weer tijd voor de finale! In dit populaire tv-programma staat fotografie centraal. Acht bekende Nederlanders gaan de strijd aan met elkaar. Kamera Express is wederom, samen met Canon, partner van Het Perfecte Plaatje. Als foto-experts met een hart voor het vak worden wij blij van dit toegankelijke, frisse programma met aandacht voor het mooie fotovak. En jij? Ga je ook weer kijken?

Extra leuk: tijdens de actieperiode van 25 oktober 2019 tot en met 31 december 2019 krijg je een gratis Giftbox bij aankoop van geselecteerde Canon-producten.

Over het perfecte plaatje | De deelnemersApparatuurThuisopdrachtenExclusieve giftboxesDeelnemende actieproducten


Het Perfecte Plaatje

In dit televisieprogramma gaan acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan om de beste foto te maken. Elke week zijn er thema's waarin verschillende thuisopdrachten uitgevoerd moeten worden. Deze opdrachten worden beoordeeld door vaste juryleden en wisselende gastjuryleden die de deelnemers tips geven bij het betreffende thema.De deelnemers

Er doen weer leuke en enthousiaste BN'ers mee dit seizoen. De één heeft wat meer fotografie-ervaring dan de ander, maar allemaal zijn ze vastberaden om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Dit zijn de deelnemers: schrijfster en voormalig topmodel Daphne Deckers, presentator Kees Tol, de bekendste weervrouw van Nederland Helga van Leur, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Froukje de Both, drummer van Di-rect Jamie Westland, tv-personality Christina Curry en theatericoon Johnny Kraaijkamp jr.


Altijd op de hoogte

Wij, als grote fans van het programma, volgen de uitzendingen uiteraard op de voet en delen graag ins and outs met jullie. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

 

Alle producten van Het Perfecte Plaatje

Heb je naar Het Perfecte Plaatje gekeken en wil je zelf aan de slag? Wil je weten welke producten er gebruikt werden, omdat je ze ook wil aanschaffen?

Heb je net de specifieke naam van de apparatuur en gear gemist? Niet getreurd: wij zetten relevante informatie voor je op een rijtje. Bekijk hier onze uitgebreide productinformatie-pagina.


Inspiratie en hulp bij de thuisopdrachten

Wil je meedoen aan de thuisopdrachten? Weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je op weg met behulp van handige fototips and tricks op onze Thuisopdrachten-pagina met video's.

Tel daar een flinke dosis creativiteit en motivatie bij op en je voelt je vast en zeker geïnspireerd. Zo kun je de thuisopdrachten op een goede en originele manier uitvoeren.


Exclusieve giftboxes

Er zijn vier verschillende Giftboxen die je kunt ontvangen bij aankoop van geselecteerde Canon-producten. Met de toffe, leerzame inhoud van deze Giftboxen kun je je fotoskills naar een hoger niveau tillen.

Het gaat om de Giftbox Gold Camera, de Giftbox Platinum Camera, de Giftbox Gold Objectieven en de Giftbox Platinum Objectieven. Bekijk ook onze actievoorwaarden.Giftbox Gold Camera UITVERKOCHT!

Online training op thema

• Unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam

Quickstart training

Meer informatie

Giftbox Platinum Camera

Masterclass naar keuze

• Unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam

Quickstart training

Meer informatie

Giftbox Gold Lens

Online training op thema

Digitaal Zoom.nl magazine jaarabonnement en Lightroom preset naar keuze

Meer informatie

Giftbox Platinum Lens

Masterclass naar keuze

Digitaal Zoom.nl magazine jaarabonnement en Lightroom preset naar keuze

Meer informatie

Deelnemende actieproducten

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende actieproducten. Klik er op je gemak doorheen en doe kennis op over deze producten. Als je de apparatuur wil kopen, dan is dat uiteraard mogelijk via de Kamera Express-webshop.Terug naar boven