Kamera Express is partner van Het Perfecte Plaatje

Goed nieuws voor fotografen en fotofans: het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje is weer in aantocht! Dit populaire tv-programma, waarin tien bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan gaan, draait volledig om fotografie. Kamera Express is wederom, samen met Canon, partner van Het Perfecte Plaatje. Als foto-experts met een hart voor het vak worden wij blij van dit toegankelijke, frisse programma met aandacht voor de prachtige wereld van fotografie. En jij? Ga je ook weer kijken?

Extra leuk: tijdens de actieperiode van 13 oktober 2020 tot en met 31 december 2020 krijg je van ons een gratis Giftbox bij aankoop van geselecteerde Canon-producten.

Over het perfecte plaatje | De deelnemersApparatuurBehind Your Scenes Live


Het Perfecte Plaatje

In dit televisieprogramma gaan tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan om de beste foto te maken. Elke week zijn er thema's waarbinnen verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Deze opdrachten worden beoordeeld door vaste juryleden en wisselende gastjuryleden die de deelnemers tips geven bij het betreffende thema.


Kandidaten Het Perfecte Plaatje 2020 RTL 4

Kandidaten seizoen 5 van Het Perfecte Plaatje 2020 binnenkort te zien bij RTL 4


De deelnemers

Er doen weer leuke, enthousiaste BN'ers mee dit seizoen. De één heeft wat meer fotografie-ervaring dan de ander, maar allemaal zijn ze vastberaden om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Dit zijn de deelnemers: presentatrice Miljuschka Witzenhausen, presentatrice Jannie van der Heijden, actrice, presentatrice en columniste Victoria Koblenko, vlogster Bibi Breijman, tv-persoonlijkheid Patricia Paay, presentator Art Rooijakkers, presentator Bert van Leeuwen, musicalster en acteur Soy Kroon, Hagenees en dartlegende Raymond van Barneveld en cabaretier en kleinkunstenaar Stefano Keizers.

 

Alle producten van Het Perfecte Plaatje

Heb je naar Het Perfecte Plaatje gekeken en wil je zelf aan de slag? Wil je weten welke producten er gebruikt werden, omdat je ze ook wilt aanschaffen? Heb je net de specifieke naam van de apparatuur en gear gemist? Niet getreurd: wij zetten relevante informatie voor je op een rijtje. Bekijk dan onze uitgebreide productinformatie pagina.

 

Inspiratie en hulp bij de thuisopdrachten

Wil je meedoen aan de thuisopdrachten? Weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je op weg met behulp van handige fototips and tricks op onze thuisopdrachten pagina en natuurlijk tijdens onze liveshow Behind Your Scenes Live op woensdagavond om 20:30 uur. Ga live met ons op YouTube waar wij met een topfotograaf en andere beeldmakers in gesprek gaan. De live show helaas gemist? Niet getreurd! Op onze Thuisopdrachten-pagina kun je alle live shows terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Tel daar een flinke dosis creativiteit en motivatie bij op en je voelt je vast en zeker geïnspireerd. Zo kun je de thuisopdrachten op een goede en originele manier uitvoeren.

 

Behind Your Scenes Live

Wij, als grote fans van het programma, volgen de uitzendingen uiteraard op de voet en delen graag ins and outs met jullie. Daarom gaan we dit jaar iedere woensdag om 20:30 uur met elkaar in gesprek. Live, via YouTube.

Kamera Express lanceert een nieuw concept: Behind Your Scenes Live! In deze live talkshow gaan we met bekende en minder bekende fotografen in gesprek en delen zij hun tips en tricks rondom een bepaald onderwerp. Als kijker kun je vragen stellen die in de uitzending behandeld kunnen worden. De talkshow zenden we live uit vanaf ons YouTube-kanaal. Speciaal voor Het Perfecte Plaatje sluiten we met Behind Your Scenes Live aan op de thema’s van de thuisopdrachten. Zo geven we je tijdens de liveshow allerlei tips & tricks om het beste uit jouw thuisopdracht-inzending te halen. Daarnaast verloten we iedere week een Canon printer onder onze kijkers en schuiven er twee Beeldmakers in onze show aan die een foto voor de thuisopdracht hebben ingezonden. Dus, doe mee met de thuisopdrachten van Het Perfecte Plaatje en wie weet verschijn jij wel in onze liveshow bij ons aan tafel!

Behind Your Scenes Live is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op ons YouTube-kanaal. Volg ons ook op Facebook en Instagram.

 

Terug naar boven