HiFi Netwerk Systeem

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Netwerk HiFi Systemen bieden met hun eigentijdse design en via netwerk te laden digitale functionaliteit fantastische mogelijkheden voor muziekliefhebbers. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen kan in woonkamer, studeer- of werkomgeving al in sublieme kwaliteit worden genoten van playlists via spotify en smartmedia of digitale radio. Meer over

 

HiFi Netwerk Systeem

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Netwerk HiFi Systemen bieden met hun eigentijdse design en via netwerk te laden digitale functionaliteit fantastische mogelijkheden voor muziekliefhebbers. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen kan in woonkamer, studeer- of werkomgeving al in sublieme kwaliteit worden genoten van playlists via spotify en smartmedia of digitale radio. Meer over

   

  Alles over HiFi Netwerk Systemen

  In tegenstelling tot de ‘normale’ HiFi systemen zijn netwerk audio systemen zelden gebaseerd op versterkers met geïntegreerde CD spelers of tuners. Dat maakt het eenvoudiger om tot zeer compacte designs te komen - tot zelfs microformaat zoals bij Denon. De meesten lenen zich uitstekend voor een bescheiden plaatsje op de boekenplank of in de kast. Ze zijn er ook in strak vormgegeven compacte tafelmodellen die verrassen door het fantastische geluid. Voor een eigentijds visueel effect zijn sommige typen van o.a. Denon of Marantz ook in wit verkrijgbaar.

  Perfecte connectiviteit met mobiele media

  Deze nieuwe generatie audio-apparatuur biedt muziek in grandioze kwaliteit vanuit alle mobiele media en laadt tussentijds ook de accu van smartphones op via het geïntegreerde dock of USB aansluiting. Die praktische eigenschappen staan in het verlengde van de fantastische digitale geluidskwaliteit van o.a. iPods en iPhones. Eenmaal thuis verzorgen de geïntegreerde versterkers en de dynamische inbreng van de bijpassende speakers vanuit hetzelfde bedieningscomfort een nog ruimtelijker beleving van de muziek.

  DLNA Netwerk verbinding

  Naast de voor de hand liggende mediabronnen als iPod, iPad en iPhone beschikken enkele Netwerk HiFi systemen van o.a. Denon tevens over DLNA om eenvoudig uit audiotheken van harde schijven met NAS toepassing muziek te kunnen laden. Daarmee ontstaat een vrijwel onbeperkt aanbod aan hoge kwaliteit muziek, waaruit snel selecties zijn te maken voor iedere omstandigheid. Voor klassieke audiobronnen als CD-spelers of draaitafels biedt vrijwel elk systeem nog audio-ingangen in analoge en/of digitale vorm.

  Draadloos streamen naar speakers

  Waar bij netwerk versterkers van Denon en Marantz de input vanaf de audiobronnen meestal draadloos is geregeld, is de geluidsweergave soms al net zo praktisch. Bluetooth verbindingen tussen audiosysteem en sommige speakerboxen maken het eenvoudig om bijvoorbeeld satelliet speakers te verplaatsen, zodat voor elke situatie een passende geluidsopstelling is te creëren, bijvoorbeeld voor een feestje in de tuin of aansluitende kamer.

  Alles-in-één, stijlvol!

  Innovatieve ontwikkelingen integreren een krachtige versterker en via Bluetooth, WiFi, NFC dan wel LAN te streamen muziek met complexe meerspeaker-systemen in één stijlvolle unit. Met zo’n combinatie ontstaat een enorm ruimtelijk effect, vergelijkbaar met sommige soundplates en soundbars. Deze vorm leent zich uitstekend voor strakke design interieurs of presentatie ruimtes waar audio apparatuur geen storende visuele impact mag hebben. Vanzelfsprekend functioneren ook hier smartphone of tablet als praktische verlenging, zowel in de rol van mediaplayer als die van praktische draadloze bedieningsoptie.

  Welk merk kies jij?

  Wil je een bepaald merk? Wij hebben diverse topmerken:

  Denon | Marantz |

  Inspiratie en tips

  Ben je op zoek naar nog meer tips en inspiratie om aan de slag te kunnen met een HiFi Newerkt systeem? Neem de tijd om eens een kijkje te nemen: