Camera Leasen bij Kamera Express

Zakelijk leasen bij Kamera Express

Beschik over de nieuwste apparatuur van topmerken

Ben je op zoek naar een nieuwe camera of lens, maar wil je graag de betaling spreiden? Dan is leasen een uitstekende oplossing voor jouw onderneming. Door te leasen bij Kamera Express beschik je over de nieuwste apparatuur van topmerken, en betaal je een klein bedrag per maand. Is de Financial Lease periode voorbij, activeer je eenvoudig de aankoopoptie en kan je definitief eigenaar worden te worden van het materiaal.

Bonus: Bij Canon, Sony, Nikon, Sigma en Fujifilm profiteer je van 0% rente op je leasecontract.

Hoe werkt het?

Kamera Express - Camera Lease

Kies een camera of lens

Bekijk de leases van onze topmerken en zoek de apparatuur die jij wilt. Of je nu een camera of lens wilt, elk merk biedt een ruime keuze.

Kamera Express - Camera Lease

Kom naar de winkel

Heb je een keuze gemaakt? Stuur een mail met het ingevulde aanvraagformulier naar het e-mailadres van de betreffende winkel (te zien in het formulier). Nog advies nodig? Kom langs bij een van onze winkels. Vergeet in dat geval niet je KvK-nummer en aanvraagformulier mee te nemen.

Naar het aanvraagformulier

Kamera Express - Camera Lease

Start met beelden maken

Keurt de leasemaatschappij jouw aanvraag goed. Dan onderteken je het contract en kan je jouw apparatuur ophalen in je winkel.


Financial lease vs. operational lease

Er zijn twee soorten lease: Financial lease en operational lease. De meeste klanten van ons kiezen voor de financial lease optie. Deze variant biedt voordelen, zoals het fiscaal kunnen afschrijven en het kunnen overnemen van de producten. Operational lease is meer te vergelijken met huren. De leasemaatschappij blijft hierbij economisch en juridisch eigenaar van de producten, waardoor de producten niet op je balans staan en niet afschrijfbaar zijn. De maandelijkse kosten staan als kosten op je winst- en verliesrekening. De BTW betaal je met de huurtermijnen in plaats van vooraf. Na afloop van de leaseperiode lever je de apparatuur in en kan je samen met Kamera Express kijken naar de nieuwste opties. Er is geen mogelijkheid om de apparatuur over te kopen.

 

De voordelen van een camera leasen

Je krijgt deskundig advies voorafgaand aan de overeenkomst

Je beschikt over professionele apparatuur van topmerken

Je verdeelt de kosten over een periode van 24 of 36 maanden

Je kunt de camera/lens voordelig aanschaffen na de Financial Lease

Je hebt bij sommige merken 0% rente op je leasecontract

Lease per merk

 

Meer informatie over verzekeren bij Kamera Express?

Neem contact op via 085-8888034 of via [email protected].