Meural

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 

Meural

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}
   

  Til jouw foto's naar een hoger niveau!

  Met de Meural Canvas is het mogelijk om jouw fotokunsten te projecteren in een prachtige lijst aan de muur! Met deze digitale fotolijst kan je namelijk eigen foto's, portretten of kunstwerken van bekende kunstenaars projecteren. Daarnaast is het gemakkelijk switchen naar een volgende foto door middel van de bewegingssensor die het frame bezit. Het frame van de Meural Canvas is beschikbaar in walnoothout, berkenhout, zwart en wit en in de maten 21,5 inch en 27 inch. Stel het schilderij samen naar jouw gemaakte foto's, jouw stijl, het seizoen, het tijdstip, jouw bezoek of zelfs jouw humeur. 

  Besturing:

  Er zijn verschillende mogelijkheden om de inhoud van het schilderij te veranderen. De eerste manier is simpelweg bewegen met je hand voor de ingebouwde sensor. De sensor leest van de beweging af of je naar de volgende kunstwerk wil, terug wil naar een andere foto of dat u informatie over het kunstwerk wil lezen. Het canvas is ook te besturen via je stem, dit kan met Amazon Alexa. Uiteraard is het canvas ook gemakkelijk te besturen via jouw dekstop of de Meural-app beschikbaar voor iOS en Android. 

   

   

  Proef de sfeer in jouw huis: