Nekriemen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

De nekriem is een stijlvolle en gemakkelijke manier om uw camera te dragen en zorgt voor extra comfort en evenwichtige gewichtsverdeling.

 

Nekriemen

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  De nekriem is een stijlvolle en gemakkelijke manier om uw camera te dragen en zorgt voor extra comfort en evenwichtige gewichtsverdeling.

   

  Draagbaarheid en comfort

  Tijdens een tocht langs de bezienswaardigheden van een stad of een wandeling door de natuur wilt u snel een foto kunnen maken wanneer het geschikte moment zich voordoet. Daarnaast wilt u graag het comfort hebben om de camera niet de gehele tijd in de hand te houden. Een nekriem biedt in dit geval de oplossing, want de draagbaarheid van uw camera verbetert en u kunt nog steeds snel een foto schieten. De uiteinden van de riem kunnen worden vastgekoppeld aan de camera en in bijna alle gevallen worden versteld in lengte. De zachte band kan bestaan uit verschillende materialen (bv. Acryl, leer) en biedt in alle gevallen bescherming tegen schuren en stoten.

  Stijlvolle en stevige riem

  Nekriemen zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en formaten. Wat voorop staat, is dat de riemen stevig zijn en geen irritatie vormen tijdens het dragen van een camera. Het draaggewicht van nekriemen van bijvoorbeeld Artisan & Artist en Imo loopt op tot 50kg en de riemen zijn daarmee zeer geschikt voor zware spiegelreflexcamera’s met grote objectieven. Bijkomend onderdeel van een nekriem is dat ze verschijnen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Opvallende kleuren, stijlvolle prints en modieuze materialen maken van de riemen een uiting van uw karakter en fotostijl. Naast de al genoemde merken slagen 4VDesign en Leica er in om nekriemen in stijl te vervaardigen.