Gratis Profotonet-cadeaukaart

Gratis Profotonet-cadeaukaart tot €200

Kamera Express is de beste winkelketen van Nederland

Op donderdag 23 september heeft Kamera Express de prijs ‘ABN AMRO Beste winkelketen van Nederland’ in de categorie Elektronica in ontvangst mogen nemen bij de Retailer of the Year Awards. Om dit te vieren ontvang jij tijdelijk een gratis Profotonet-cadeaukaart met een waarde tot wel €200,-, te besteden aan professionele fotoafdrukken of wanddecoratie.

> Lees meer over de Retailer of the Year Awards

Jouw foto’s verdienen het beste! En voor de hoogste kwaliteit fotoafdrukken en wanddecoratie moet je bij Profotonet zijn. Bij iedere bestelling bij Kamera Express vanaf €50,- ontvang je van 28 september tot en met 10 oktober 2021 een cadeaukaart. Deze is te besteden bij Profotonet en kan oplopen tot wel €200,-.

De waarde van de cadeaukaart is gekoppeld aan het orderbedrag. De cadeaukaart kan bij Profotonet verzilverd worden tot en met 30 april 2022. Bekijk alle geldende voorwaarden en veel gestelde vragen.

 Orderwaarde  Waarde cadeaukaart
 €50,- tot €99,99  €10,-
 €100,- tot €249,99  €15,-
 €250,- tot €499,99  €25,-
 €500,- tot €749,99  €50,-
 €750,- tot €999,99  €75,-
 €1.000,- tot €1.499,99  €100,-
 €1.500,- tot €1.999,99  €150,-
 Vanaf €2.000,-  €200,-
Retailer of the Year Awards

Over Retailer of the Year Awards

De ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland, de prijs die Kamera Express heeft gewonnen, is onderdeel van de Retailer of the Year Awards, de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. In de categorie Elektronica versloegen wij dit jaar EP, Expert en MediaMarkt. Bij de verkiezingen van 2017-2018 en 2018-2019 won Kamera Express al de ABN AMRO Webshop Awards in de categorie Elektronica.

> Bekijk al onze prijzen en awards


Actievoorwaarden

Voor de campagne Beste Winkelketen van Nederland gelden de volgende actievoorwaarden:

 • De campagne loopt van woensdag 28 september t/m zondag 10 oktober 2021.
 • De actie is geldig in Nederland.
 • Tijdens de campagne ontvang je bij iedere bestelling vanaf € 50,- een cadeaukaart van Profotonet. De waarde van de cadeaukaart is afhankelijk van de waarde van je order.
 • De cadeaukaart ontvang je binnen 48 uur automatisch via een email.
 • De cadeaukaart geldt niet voor orders met producten binnen de categorie TV & Audio en Kamera Express Giftcards.
 • De cadeaukaart is te besteden aan fotoafdrukken en wanddecoratie bij Profotonet en kan worden ingeleverd tot en met 30 april 2022.
 • Het aantal cadeaukaarten dat we uitgeven is gelimiteerd. Hiervoor geldt op = op.
 • De cadeaukaart ontvang je 48 uur na jouw bestelling via een email. 
 • Elke cadeaukaart heeft een unieke code. Wanneer je jouw fotoafdrukken of wanddecoratie wilt bestellen, ga je naar profotonet.com/retaileroftheyear, plaats je je bestelling en vul je je unieke code in om de korting te krijgen.
 • Eventuele verzendkosten kunnen ook met de cadeaukaart betaald worden.
 • De totale bedrag kan over meerdere orders besteed worden.
 • De cadeaukaart is niet inwisselbaar voor geld.
 • De cadeaukaart kan niet achteraf verrekend worden met eerder geplaatste bestellingen.
 • Wanneer je je order bij Kamera Express retourneert en er wordt geconstateerd, dat de cadeaukaart al verzilverd is, dan wordt de waarde van de cadeaukaart ingehouden op het retourbedrag. Nadien wordt de cadeaukaart gedeactiveerd.
 • Wanneer je een deel van je order retourneert en er wordt geconstateerd, dat de cadeaukaart al verzilverd is, dan wordt de waarde van de cadeaukaart ingehouden op het retourbedrag en ontvang je geen nieuwe cadeaukaart.. Nadien wordt de cadeaukaart gedeactiveerd.
 • Kamera Express behoudt zich het recht voor om de actie voortijdig te wijzigen of te annuleren.
 • Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.
 • De cadeaukaart geldt niet voor orders die geplaatst zijn voor 28 september 2021.

Meest gestelde vragen over de actie

De actie “Beste Winkelketen van Nederland” loopt van 28 september t/m 10 oktober 2021. Gedurende deze periode ontvang je bij een bestelling vanaf € 50,- een cadeaukaart van Profotonet.
Wanneer je online of in de winkel een bestelling plaatst, wordt de cadeaukaart van Profotonet binnen 48 uur via een email naar je toegestuurd.
De cadeaukaart van Profotonet kan tot en met 30 april 2022 ingeleverd worden.
In de email met de cadeaukaart staat een unieke code. Ga naar www.profotonet.com/retaileroftheyear om je cadeaukaart te verzilveren. Je komt op een pagina waarop je kunt aangeven wat je wilt bestellen (fotoafdrukken of wanddecoratie). Daarna upload je de foto’s die je wilt laten ontwikkelen en kun je de bestelling plaatsen. In de winkelmand voer je jouw unieke code in en wordt de korting verrekend met het orderbedrag.
Als je vragen hebt over het verkrijgen van de cadeaukaart en de actievoorwaarden, neem contact op met Kamera Express via [email protected] of bel 085 - 88 88 013.
Als je vragen hebt over het bestellen van je product(en) bij Profotonet of je ervaart problemen bij het bestellen, neem dan contact op met Profotonet via [email protected] of bel 010 – 264 04 10.
Ja, dat kan. De unieke code op de achterkant van de cadeaukaart is geldig totdat het totale bedrag gespendeerd is. Je kunt je cadeaukaart dus bij meerdere bestellingen gebruiken. Zorg er wel voor dat je tijdig, voor 30 april 2022, het totale bedrag besteed hebt. Het bedrag dat nog niet besteed is, vervalt op 1 mei 2022.
Nee, dit kan helaas niet. Bij de actie ontvang je een cadeaukaart die je alleen bij Profotonet kunt besteden.
Nee, dit kan helaas niet. Je ontvangt één cadeaukaart met een bepaalde waarde. Wel kun je het besteden van de cadeaukaart over meerdere bestellingen verdelen, net zo lang totdat je tegoed volledig besteed is.
Nee, helaas. Producten uit de categorie TV & Audio zijn uitgesloten van de cadeaukaart van Profotonet.
Dat kan. Als het product dat je binnen de categorie foto- en videografie meer dan € 50,- bedraagt, ontvang je een cadeaukaart van Profotonet. De waarde van de cadeaukaart is afhankelijk van de waarde van de producten die je binnen de categorie foto- en videografie koopt. De waarde van het TV/Audio product dat je koopt wordt dus niet meegenomen in het bepalen van de waarde van de cadeaukaart van Profotonet die je ontvangt.
Nee, dit kan helaas niet. De cadeaukaart is alleen te besteden aan fotoafdrukken en wanddecoratie.
Nee, helaas niet. Bij bestellingen vanaf € 50,- ontvang je een cadeaukaart. Dit is exclusief de verzendkosten.
Nee, de kaart wordt gedeactiveerd nadat retour heeft geconstateerd, dat deze kaart niet verzilverd is.
Dat ligt aan de situatie. Wanneer je een deel van je bestelling retourneert en het resterende bedrag van je order zorgt voor een andere waarde van de cadeaukaart, dan wordt de cadeaukaart gedeactiveerd nadat retour heeft geconstateerd, dat deze kaart niet verzilverd is. Je ontvangt dan een nieuwe cadeaukaart, passend bij de waarde van het orderbedrag nadat de waarde van het geretourneerde artikel daar van afgetrokken is. Zorgt het resterende bedrag van je order er niet voor dat je recht hebt op een andere waarde van de cadeaukaart, dan hoef je de cadeaukaart niet terug te sturen. Zie hieronder twee rekenvoorbeelden.
Rekenvoorbeeld 1: je hebt een bestelling geplaatst ter waarde van € 800,-. Hierbij heb je een cadeaukaart van Profotonet ontvangen t.w.v. € 75,-. Hiervan retourneer je een artikel met een waarde van € 150,-. Het resterende orderbedrag is dan € 650,-. Hierbij hoort een cadeaukaart van Profotonet t.w.v. € 50,-. Dan wordt de cadeaukaart gedeactiveerd nadat retour heeft geconstateerd, dat deze kaart niet verzilverd is. Je ontvangt een nieuwe cadeaukaart van Profotonet t.w.v. € 50,-. Heb je de cadeaukaart in de tussentijd al gebruikt, dan brengen wij het verschil tussen de 2 cadeaukaarten in rekening. In dit voorbeeld is dat € 25,-. Dit wordt verrekend met het retourbedrag.
Rekenvoorbeeld 2: je hebt een bestelling geplaats ter waarde van € 800,-. Hierbij heb je een cadeaukaart van Profotonet ontvangen t.w.v. € 75,-. Hiervan retourneer je een artikel met een waarde van € 40,-. Het resterende orderbedrag is dan € 760,-. Hierbij hoort nog steeds een cadeaukaart van Profotonet t.w.v. € 75,-. In dit geval hoef je de cadeaukaart van Profotonet niet terug te sturen.