Retailer of the year

Is Kamera Express jouw favoriete (web)winkel? Stem dan op ons!

En maak kans op mooie prijzen

Ook dit jaar doet Kamera Express mee aan de Retailer of the Year Awards. We doen mee met twee verkiezingen: de award voor Beste Winkelketen en de Webshop Award. Is Kamera Express jouw favoriete winkelketen én webshop? Stem dan op ons!

> Stem hier op Kamera Express

De experts van Kamera Express staan altijd voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camera, graag advies wilt of je wilt laten inspireren: we hebben alles in huis. Het lijkt ons dan ook een eer om de Retailer of the Year Awards te mogen winnen. Daarvoor hebben we wel jouw stem nodig.

Met jouw stem draag je bij aan een groenere wereld, want ook dit jaar is Retailer of the Year aangesloten bij Trees For All. Dit betekent dat voor elke 5.000 stemmen één boom wordt gepland. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Onder alle stemmers worden de volgende prijzen verloot:

  • 1x Clinic door atleet Zoe Sedney
  • 1x Clinic door atleet Emma Oosterwegel
  • 2x Garmin Venu 2 Zwart
  • 2x JBL Tune 760 NC Zwart
  • 5x 2 tickets voor de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Griekenland op 7 september*
  • 10 staatsloten*

*Indien bovenstaande prijzen op het moment van de aanschaf niet meer verkrijgbaar zijn, dan ontvangt de prijswinnaar een vergelijkbaar product. 

Die prijzen wil je toch niet mislopen?! Stemmen kan van 11 mei tot en met 27 juli.

Bedankt, namens het hele Kamera Express team!

> Stem hier op Kamera Express