Samsung

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 

Samsung

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}
   

  Samsung

  Samsung biedt veel kijkplezier met zijn tv's en audio-systemen en voldoende opslag met zijn SSD-schijven. En dat doet Samsung op basis van ethische normen, een duidelijke organisatie cultuur, respect, oog voor milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Samsung QLED TV

  Samsung staat bekend om zijn televisies en audio-systemen. Een van die televisies is de zogenoemde QLED-televisie. Met de Quantum Dot-technologie, HDR, 100% kleurvolume en design ben je verzekerd van een optimaal beeldkwaliteit. Een kwaliteit die zich kan meten met OLED televisies.

  Samsung blijft niet stilzitten maar ontwikkelt continu zijn televisie om aan de vraag van consumenten voor hogere resoluties en betere beeldkwaliteit te voldoen. Een beeldkwaliteit van Ultra HD 4K en 8K, curved televisies voor een betere kijkhoek. Later is 'The Frame' erbij gekomen, waarbij elke tv in de woonkamer tot een kunstgalerie wordt omgetoverd. En zo om uiteindelijk al je apparaten te kunnen bedienen met de One Remote Control.

  Q-Cinematic Soundbar

  Maar voor de optimale kijkervaring is niet alleen het beeld belangrijk, ook geluid moet tiptop in orde zijn. Samsung biedt dat aan met zijn Soundbar en Subwoofers. De Q-series Soundbar passen perfect bij de QLED televisies door zijn Q-Symphony. Luidsprekers zijn voorzien van geluid van Dolby Atmos en DTS:X zodat je middenin de actie zit. En het geluid volgt altijd het beeld dankzij Acoustic Beam. Ervaar je eigen thuisbioscoop.

  Geheugenoplossing

  Samsung biedt ook oplossingen voor geheugenopslag, snelle bewerkingen en schrijfsnelheden tot maar liefst 1000MB/s. Het beveiligen van bestanden, het kan allemaal met de SSD-schijven van Samsung. Ze bieden capaciteiten aan van ruim 2TB en zijn val- en schokbestendig. Daarnaast zijn de SSD’s van Samsung te gebruiken op zowel Windows als MAC. Mocht je ooit wisselen van besturingssysteem hoef je geen nieuwe harde schijf te kopen.