Samsung SSD

Samsung SSD

Harde schijven kent iedereen wel, dé plek waar jij je bestanden opslaat, maar wat maakt de SSD-schijven van Samsung voor jou de ideale keuze.

Snelle bewerkingen en schrijfsnelheden tot maar liefst 1000MB/s zijn belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij dat jouw bestanden veilig zijn. Daarnaast zijn de SSD’s van Samsung te gebruiken op zowel Windows als MAC. Hoe fijn is dat? Mocht je ooit wisselen van besturingssysteem hoef je geen nieuwe harde schijf te kopen. Tijd om de verschillende types te vergelijken!

Samsung SSD T5

De Samsung T5 External SSD is een compacte SSD waarmee je een snelle gegevensoverdracht kunt hebben bij externe opslag. De T5 is door het compacte formaat een harde schijf die perfect is voor de creatieveling onder ons. Werk jij vaak buitenshuis? Moet je laptop vaak mee naar opdrachten? Dan is deze iets voor jou! Want deze SSD weegt slechts 51 gram en is slechts 10,5mm dik en is daarmee ideaal voor onderweg.

Het design is minimalistisch, maar stijlvol dankzij het gebruik van metaal. De robuuste behuizing zorgt ervoor dat de T5 een val van twee meter zonder schade overleeft. Wordt jij met regelmaat een beetje klunzig genoemd, dan hoef je je geen zorgen te maken.

Samsung SSD T7

Deze Samsung SSD T7 is de tweede in de rij. De T7 is voorzien van een nog snelle schrijfsnelheid van maar liefst 1000 MB/s en de leessnelheid van namelijk maar liefst 1050 MB/s! Dit is dan ook het grootste verschil met zijn voorganger, de T5.

Daarnaast is de T7 voorzien van wachtwoordbeveiliging, zo hoef je dus nooit meer bang te zijn dat je bestanden geopend worden door onbevoegde. Daarnaast is ook de T7 voorzien van een compact formaat en weegt maar 58 gram, dus kan perfect in je rugzak of handbagage.

Samsung SSD T7 Touch

De Samsung SSD T7 Touch is de derde in de rij. De T7 Touch is in vele opzichten gelijk aan zijn voorganger, de T7. Maar de T7 Touch gaat nog een stapje verder in het beveiligen van jouw bestanden. Je kunt dit type namelijk zowel met een wachtwoord als met een vingerafdruk beveiligen. Weg de angst dat iemand iets doet met jouw waardevolle bestanden.

Vergelijken

 

Versie

SSD T5

SSD T7

SSD T7 Touch

Opslagcapaciteit

500GB / 1TB / 2TB 500GB / 1TB / 2TB 500GB / 1TB / 2TB

WiFi

Nee Nee Nee

Type USB-connector

USB C USB C USB C

Type USB-versie

USB 3.1 USB 3.0 USB 3.2

Geformateerd voor Mac

Nee Nee Nee

Wachtwoordbeveiliging

Ja Ja Ja

Leessnelheid

540 MB/s 1050 MB/s 1050 MB/s

Schrijfsnelheid

515 MB/s 1000 MB/s 1000 MB/s

Materiaal

Metaal Aluminium Metaal

Gewicht

51 gram 58 gram 58 gram