Vloggen met Sony

Een compacte camera of toch de professionele systeemcamera, alles kan!

Snel naar: Sony ZV-E10 | Sony ZV-1 | Sony A7C | Sony A7 Mark III | Sony RX100 Mark VII | Sony A6400 | Streaming software | Aanraders! 

Welkom in de wereld van de creators! Als partner van vloggend Nederland ziet Sony het als haar missie om alle vloggers en content creators de juiste apparatuur te bieden. Voor iedere vlogger biedt Sony een geschikte camera om hoogwaardige content te maken.

Deze camera’s kunnen gebruikt worden voor diverse onderwerpen. Zo zien we op Youtube veel vlogs van travel vloggers maar ook vlogs over product reviews of livestreams van bijvoorbeeld games. Op deze manier kun je als creatieve videomaker bij elk onderwerp beschikken over de juiste camera.

Beginners, gevorderden of zelfs professionals. Sony biedt een scala camera’s die geschikt zijn om vlogs in hoge videokwaliteit vast te leggen. Van een professionele vlogcamera met hoogwaardige specificaties, zoals 4K video en Eye-autofocus tot een geweldige camera voor beginnende vloggers.

Sony ZV-E10

De Sony ZV-E10 is een echte alleskunner in de wereld van de video’s! De camera is voorzien van diverse instellingen waardoor het creëren voor jou gelijk kan beginnen. Zo heb je een ideale reispartner erbij, de juiste gear voor YouTube video’s, streaming en online vergaderingen als een webcam in één. Deze systeemcamera is veelzijdig door het gebruik van alle E-mount lenzen van Sony!

> Meer over de ZV-E10 vlogcamera

Sony ZV-1

De Sony ZV-1 is de vlogcamera van Sony. Hij is volledig gericht op content makers zoals jij. Dit is te herkennen aan vele aspecten van de camera. Zo zijn de standaard instellingen volledig gericht op het maken van dagelijkse vlogs en mooie video’s. Zo zie je aan de voorkant van de camera eenvoudig of je wel of niet aan het filmen bent, wel zo handig voordat je jouw hele verhaal niet hebt opgenomen. De ZV-1 is ideaal wanneer jij een handzame camera voor erbij wilt of als eerste camera.

> Meer over de ZV-1 vlogcamera

Sony A7C

De Sony A7C is een professionele full frame camera met een lichtgewicht en compact ontwerp. De Sony A7C kenmerkt zich door het lichtgewicht en het wel beschikken over alle features van een full frame camera. Handig voor als je niet de hele tijd met een grote camera op pad wilt. Doordat het een systeemcamera is heb je met de A7C wel de vrijheid van de wisselbare lenzen. Superfijn als creator.

> Meer over de Sony A7C

Sony A7 mark III

De Sony A7 mark III is een welbekende systeemcamera bij veel fotografen en filmmakers. Met deze camera heb je veel vrijheid op het gebied van specificaties. Je hebt namelijk de volgende fijne functies tot je beschikking: een silent shutter, de Eye Auto Focus en 4K video’s. Jouw video’s zijn vanaf moment één van hoge kwaliteit en je hebt door de full frame systeemcamera veel vrijheid in het gebruik van eventuele accessoires en diverse objectieven.

> Meer over de A7 mark III

Sony RX100 Mark VII

De Sony RX100 mark VII is een compacte camera waarmee jij perfect uit de voeten kunt voor het maken van fijne video’s. De camera beschikt over een snelle autofocus, waardoor je niet onnodig hoeft te wachten tot je beelden scherp zijn. Houd jij van timelapse in je video’s? Dan ben je bij de RX100 mark VII aan het goede adres. Goed om te weten, is dat je bij de RX100 mark VII geen gebruik kunt maken van diverse lenzen. Daarom is deze camera voorzien van een veelzijdige lens die uitermate geschikt is voor videografie.

> Meer over Sony RX100 Mark VII


Sony A6400

De laatste in dit mooie lijstje, maar zeker niet de minste! De Sony A6400 is een ideale camera wanneer je houdt van natuurgetrouwe beelden. Bij deze camera ben je niet langer opzoek naar scherpe ogen, want de eye-autofocus helpt je hierbij. Niet alleen bij mensen, maar ook dieren. Dankzij de eenvoudige bediening is hij door beeldmakers van verschillende niveaus te gebruiken.

> Meer over Sony A6400

Streaming software

En dan heb je zo’n fijne en handige camera in huis, dan heeft Sony nog meer voor je in petto. Want je kunt nu namelijk jouw compact camera of systeemcamera gebruiken als webcam. Niet langer onscherpe camerabeelden wanneer je jezelf wilt opnemen voor gaming video’s of online vergaderingen. Hoe je aan de slag kunt met de Imaging Edge-webcamsoftware? Dat is heel eenvoudig te doen. Je download de applicatie van Sony en je kunt de camera als webcam gebruiken. De instructies voor het instellen van de Sony Imaging Edge-webcamsoftware helpt je verder op weg!

Aanraders om te vloggen

Bekijk alles van Sony hier