Zeiss

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 

Zeiss

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}
     

    Opgericht in 1846 door de Duitse opticus Carl Zeiß, met een vallen- en opstaan aanpak, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor optische systemen. Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van lenzen, altijd strevend naar het maximale, staat ZEISS voor visuele comfort. De objectieven voor film- en fotocamera's, planetariums, verrekijkers en spotters van ZEISS bieden hun gebruikers optische kwaliteit en ook de bijbehorende onvergetelijke momenten.

    De divisie voor onderzoek- en ontwikkeling alleen al, bestaat uit meer dan 2000 medewerkers en zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van vernieuwingen en verbeteringen. Voortdurend strevend naar meer kwaliteit in de lenstechniek om voor u de maximale resultaten te waarborgen. Tevens zijn er niet alleen objectieven voor DSLR’s, systeemcamera’s en meetzoeker camera’s, maar ook diverse accessoires zoals UV filters en cleaning sets.


    Zeiss verrekijkers