Zomer bij Kamera Express

Het is zomer! Daarom staat de gehele maand augustus bij Kamera Express in het teken van fotograferen in de zomer. De zomer is een prachtig seizoen om er met je camera op uit te trekken. Er valt van alles te fotograferen: zomerse luchten, levendige kleuren en natuurlijk de zon. Lees hieronder vooral even onze tips over het vastleggen van de mooiste zomerfoto's en hoe je het beste de zonsondergang kunt fotograferen. De zomer is een periode dat veel mensen op vakantie gaan. Daarom vind je op deze pagina tevens allerlei handige informatie voor fotograferen op vakantie. Wat neem je nu precies mee, hoe maak je de mooiste smartphonefoto's en nog veel meer. Zo kun je ook op je vakantiebestemming de mooiste foto's maken. Voor alles over zomer- en vakantiefotografie zit je op deze pagina dus helemaal goed!

dierenfotografie-musthaves

Tips

In de zomer heb je vaak last van fel licht. Daarom hebben wij 9 tips om toch prachtige foto’s te maken op een zonnige dag.

> Lees artikel

Musthaves

We hebben in elke categorie 3 zomertoppers voor jou geselecteerd. Met deze musthaves ben jij er helemaal klaar voor!

> Lees artikel

panasonic tz200

Op pad met de Panasonic TZ200

Het formaat van deze camera is ideaal voor op reis en wij hebben hem voor je getest!

> Lees artikel

dierenfotografie-tips

Powerbanks

Wij hebben powerbanks van verschillende topmerken op een rij gezet, zodat je zelf uit kunt vinden welke het beste bij jou past.

> Lees artikel

Albert Dros

Op reis met...

Sony ambassadeur Albert Dros op reis met Sony G Master lenzen

Albert Dros is een gepassioneerd landschapsfotograaf en tevens Sony ambassadeur. Zijn werk is levendig, kleurrijk en heeft zelfs soms een sprookjesachtige stijl.

> Lees artikel

zomer citytrip fotograferen

Citytrip

Ga je binnenkort een reis of stedentrip maken en zoek je nog een goede camera voor op reis? Dan zit je op deze pagina helemaal goed.

> Lees artikel

meenemen vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Wat neem je precies mee aan foto apparatuur? Wij vroegen 3 klanten wat zij precies meenemen als ze op vakantie gaan.

> Lees artikel

zonsondergang fotograferen

Fotografeer de zonsondergang met Nikon

Eén van de mooiste dingen om te fotograferen blijft voor veel mensen toch wel de zonsondergang. Maar hoe? Wij hebben hier een video.

> Lees artikel

smartphone vakantiefotos

Vakantiefoto's met je smartphone

Ga je op vakantie en wil je je zware camera-apparatuur thuis laten? Dan bieden de smartphonelenzen van Black Eye uitkomst!

> Lees artikel

Aan de slag

Het is tijd om zelf aan de slag te gaan. Wil je jouw resultaten met ons delen? Leuk! Gebruik dan op Instagram de hashtag #KameraExpress of tag Kamera Express in jouw bericht. Vergeet ook niet ons te volgen voor de nodige inspiratie!