Stereo receivers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Een stereo receiver vormt een combinatie tussen een versterker en tuner en is hierdoor het ideale product voor de pure muziekliefhebber.

 

Stereo receivers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Een stereo receiver vormt een combinatie tussen een versterker en tuner en is hierdoor het ideale product voor de pure muziekliefhebber.

   

  Versterker en tuner ineen

  De stereo receiver voegt het beste van twee werelden samen, om zo de optimale geluidsweergave te creëren. Doordat de geluidssignalen van extra kracht kunnen worden voorzien is de stereo receiver bij uitstek het apparaat om muziek te versterken. Daarnaast kan met een eindversterker de muziek gereed worden gemaakt voor het beluisteren met een set speakers. Door deze combinatie krijgen niet alleen de muziekstukken een vol en helder geluid, maar worden tevens ook alle voor de mens hoorbare frequenties bereikt. Frequenties worden uitgedrukt in Hertz en zijn voor de mens hoorbaar tussen de 20 Hz en 20 kHz. Deze worden op een verschillende manier versterkt om zo het ideale geluidsbeeld te creëren.

  Hoog vermogen

  Onder de stereo receivers vallen de pareltjes van de geluidsweergave. Bepalende factor hierbinnen is het vermogen dat ze kunnen leveren. Veel stereo receivers beschikken over audio circuits die op maximaal vermogen een schitterende geluidsweergave creëren. Lage vervorming van de geluidsgolven is daarbij belangrijk. Hierdoor hoort u namelijk geen ongewenste verschillen in het geluid. Receivers van Onkyo vormen op dit gebied het topje van de ijsberg.

  Tuner voor radio en streaming

  Naast een versterker beschikt een stereo receiver over een tuner. Hiermee kunnen digitale radio kanalen via DAB of AM/FM kanalen worden ontvangen. Naast de radio tuner wordt door veel receivers ook de mogelijkheid ondersteund om draadloos muziek te streamen van Spotify, Bluetooth of AirPlay. Deze optie wordt via een ingebouwde Chromecast geboden. Daarnaast kan er ook worden geluisterd naar muziek vanaf harde schijven, mobiele apparaten en computers.

  Aansluitmogelijkheden

  Stereo receivers beschikken over tal van in- en uitgangen om verschillende systemen op aan te sluiten. Denk bij de ingangen aan een mediaspeler, platenspeler of spelcomputer. Als uitgangen kunnen ze direct worden verbonden aan een set stereo speakers, koptelefoon of subwoofer. Daarnaast bieden HDMI-aansluitingen de mogelijkheid om direct het geluid naar de tv te leiden.