Ontmoet onze experts

Onze eigen beeldmakers delen hun passie met jou

Wij zijn dol op beeldmakers, dat zijn wij immers ook! Ons team bestaat uit fotografen, videografen, gadgetfreaks en natuurlijke echte liefhebbers. Onze passie voor foto- en videografie delen we dan ook met alle liefde met jou. Daarom zetten we onze experts in de spotlight, zodat zij hun passie over kunnen brengen en jij ze kunt ontmoeten en misschien wel van ze kunt leren.

Wist je bijvoorbeeld dat Anne-Marie, werkzaam in onze winkel in Arnhem, in haar vrije tijd vaak te vinden is in de natuur? Ze legt namelijk graag vogels vast. Haar ultieme doel? Een ijsvogel fotograferen! In onze winkel in Capelle aan den IJssel is er een grote kans dat je onze collega Alex tegenkomt. Hij is gefascineerd door waterdruppelfotografie en neemt je graag mee op ontdekkingsreis naar deze vorm van fotografie.

Niet alleen in onze winkel is de passie voor foto- en videografie merkbaar én voelbaar, ook op ons hoofdkantoor. Zo is Bart, degene die je regelmatig terugziet op ons YouTube-kanaal, dol op dronefoto- en videografie. Voor Kamera Express houdt hij zich dagelijks bezig met presenteren, opnemen en editen van video’s, maar als zijn werkdag voorbij is, is hij het fotograferen en opnemen zeker nog niet zat. Hij vertelt je er alles over!

Anne-Marie, Alex en Bart zijn natuurlijk niet de enige collega’s die hun passie met je willen delen. Op deze pagina kun je onze experts ontmoeten. Met wie van onze experts zou jij wel een dag op pad willen?

Interview

Ontmoet Jean-Paul, onze videomaker en editor met een grote liefde voor beeldmaken

Jean-Paul van den Berg begon afgelopen jaar als videomaker en editor bij het videoteam van Kamera Express. Samen met Mark en Bart maakt hij onder meer video’s over de nieuwste gear en daagt hij je uit met creatieve challenges. Wanneer Jean-Paul niet achter de camera staat, zit hij achter zijn bureau de video’s te bewerken. Hij vertelt je graag meer over het bedenken, schieten en bewerken van video’s voorzien van de nodige tips en tricks.

Lees verder

Interview

Ontmoet Bart, de teamlead van ons videoteam en fanatiek dronevideograaf

Bart Dooremalen houdt zich als teamlead van ons videoteam dagelijks bezig met het opnemen en editen van video's over de meest uiteenlopende onderwerpen: van apparatuurreviews, tot tips en uitdagende challenges. Als Barts werkdag voorbij is, is hij het fotograferen en opnemen nog niet zat. In zijn vrije tijd is Bart namelijk graag bezig met dronevideo- en fotografie. Hij deelt zijn passie voor drones graag met anderen en vertelt waar je op moet letten als je start met dronevideografie. 

Lees verder

Interview

Ontmoet Anne-Marie, assistent-bedrijfsleider in Arnhem en verzot op vogelfotografie

Anne-Marie van Dam is de assistent-bedrijfsleider van onze winkel in Arnhem. Ze heeft al vanaf haar 23ste een passie voor fotografie. Ze begon met analoge fotografie en later stapte ze over naar digitaal. Wat Anne-Marie het liefste vastlegt? Vogels! Ze heeft al veel vogels vast mogen leggen, maar ze zou heel graag nog eens een ijsvogel fotograferen. Wil je zelf ook vogels vastleggen? Ze vertelt je er graag meer over. 

Lees verder

Interview

Ontmoet Alex, assistent-bedrijfsleider in Capelle aan den IJssel en gefascineerd door water

Alex Plomp is de assistent-bedrijfsleider van onze winkel in Capelle aan den IJssel. Hij werkt inmiddels al 6 jaar bij Kamera Express en komt door zijn werk in de winkel in aanraking met veel verschillende soorten fotografie. Hij vindt het dan ook leuk om verschillende soorten fotografie uit te proberen. Hij was altijd al gefascineerd door water en hij ontdekte waterdruppelfotografie. Hij neemt je graag mee op ontdekkingsreis en deelt zijn ervaring en handige tips voor waterdruppelfotografie. 

Lees verder

Interview

Ontmoet Henk, onze accountmanager met een passie voor militaire luchtvaartfotografie

Henk Tito werkt al 14 jaar voor Kamera Express. Hij begon in 2008 als winkelmedewerker in onze winkel in Amsterdam en sinds een paar jaar werkt hij als accountmanager op onze B2B-afdeling. Al lang voordat Henk begon met werken bij Kamera Express, had hij een passie voor fotografie en in het bijzonder militaire luchtvaartfotografie. Als je wilt beginnen met militaire luchtvaartfotografie kun je vaak wel wat hulp gebruiken, daarom deelt Henk graag zijn tips & tricks.

Lees verder

Interview

Ontmoet Kirsten, klantenservicemedewerker en enthousiast portretfotograaf

Kirsten werkt inmiddels al twee jaar bij de klantenservice van Kamera Express en houdt zich onder meer bezig met het coachen van haar collega’s. Na werktijd is ze vaak achter haar camera te vinden. Ze begon op haar vijftiende met portretfotografie en nu, jaren later, is het nog steeds haar favoriete vorm van fotografie. Kirsten deelt haar passie voor portretfotografie graag met anderen.

Lees verder

Interview

Ontmoet Peter, verkoper in onze winkel in Arnhem en gespecialiseerd in stockfotografie

Peter Ruter werkt sinds 2014 als verkoopmedewerker in onze winkel in Arnhem. Tijdens zijn studie fotografie specialiseerde Peter zich in conceptuele fotografie en experimenteerde hij veel met stockfotografie. Nu, jaren later, is deze vorm van fotografie nog steeds zijn favoriet. Hij vindt het magisch om een verhaal te kunnen vertellen met een conceptuele foto. Peter weet precies hoe het proces verloopt van het bedenken, plannen en in elkaar zetten van een scène en deelt hierover zijn tips & tricks

Lees verder

Interview

Ontmoet Frank, al 13 jaar werkzaam bij onze klantenservice en gek op vlinderfotografie

Frank Jordan werkt inmiddels al dertien jaar op ons hoofdkantoor. Hij is erg betrokken geweest bij de opzet en enorme groei van onze klantenservice. Na een sportblessure besloot Frank op zoek te gaan naar een nieuwe hobby en dat werd fotografie. Wat Frank het liefst fotografeert? Dat zijn toch echt vlinders. Dit is dan ook het onderwerp waar hij graag zijn tips & tricks over deelt.

Lees verder