Ontmoet onze experts

Onze eigen beeldmakers delen hun passie met jou

Wij zijn dol op beeldmakers, dat zijn wij immers ook! Ons team bestaat uit fotografen, videografen, gadgetfreaks en natuurlijke echte liefhebbers. Onze passie voor foto- en videografie delen we dan ook met alle liefde met jou. Daarom zetten we onze experts in de spotlight, zodat zij hun passie over kunnen brengen en jij ze kunt ontmoeten en misschien wel van ze kunt leren.

Wist je bijvoorbeeld dat Anne-Marie, werkzaam in onze winkel in Arnhem, in haar vrije tijd vaak te vinden is in de natuur? Ze legt namelijk graag vogels vast. Haar ultieme doel? Een ijsvogel fotograferen! In onze winkel in Capelle aan den IJssel is er een grote kans dat je onze collega Alex tegenkomt. Hij is gefascineerd door waterdruppelfotografie en neemt je graag mee op ontdekkingsreis naar deze vorm van fotografie.

Niet alleen in onze winkel is de passie voor foto- en videografie merkbaar én voelbaar, ook op ons hoofdkantoor. Zo is Bart, degene die je regelmatig terugziet op ons YouTube-kanaal, dol op dronefoto- en videografie. Voor Kamera Express houdt hij zich dagelijks bezig met presenteren, opnemen en editen van video’s, maar als zijn werkdag voorbij is, is hij het fotograferen en opnemen zeker nog niet zat. Hij vertelt je er alles over!

Anne-Marie, Alex en Bart zijn natuurlijk niet de enige collega’s die hun passie met je willen delen. Op deze pagina kun je onze experts ontmoeten. Met wie van onze experts zou jij wel een dag op pad willen?

Interview

Ontmoet Mark, onze multimedia designer met een passie voor animatie en illustratie

Mark Schutte is de multimedia designer van ons vormgevingsteam. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door animaties. Eerst waren dat natuurlijk de klassieke animatiefilms, zoals Pinokkio, maar inmiddels animeert én illustreert hij zelf. Als onderdeel van ons vormgevingsteam weet hij zijn weg goed te vinden in bewerkingsprogramma’s als Adobe After Effects en Photoshop. Hij animeert en illustreert er op los en vertelt ons graag meer over zijn passie voor animatie.

Lees verder

Interview

Ontmoet Mark, onze presentator en videomaker die weg is van videografie

Mark van Woerden werkt met veel plezier in ons videoteam samen met Bart en Jean-Paul. Zijn werk bij Kamera Express varieert per dag: Mark presenteert video’s, hij filmt en monteert video’s en soms waagt hij zich ook aan het maken van animaties voor de video’s. Juist die variatie is wat zijn werk zo leuk maakt, vindt Mark. Mark vertelt je graag meer over het bedenken, filmen en editen van video’s. Ook heeft Mark nog tips voor wanneer je zelf video’s wilt maken.

Lees verder

Interview

Ontmoet Patrick, al zeven jaar onze vormgever en dol op vogels kijken

Patrick Haring werkt inmiddels al zeven jaar als grafisch vormgever op ons hoofdkantoor. Als senior is hij onder meer verantwoordelijk voor de huisstijl van Kamera Express en alle campagne-uitingen. In zijn vrije tijd is Patrick graag buiten met zijn verrekijker; hij is namelijk dol op vogelspotten. Het liefst staat hij voor dag en dauw op om vogels te kijken. Wil je zelf ook op pad om vogels te kijken met een verrekijker? Patrick vertelt je er graag meer over en geeft ook een aantal tips.

Lees verder

Interview

Ontmoet Jean-Paul, onze videomaker en editor met een grote liefde voor beeldmaken

Jean-Paul van den Berg begon afgelopen jaar als videomaker en editor bij het videoteam van Kamera Express. Samen met Mark en Bart maakt hij onder meer video’s over de nieuwste gear en daagt hij je uit met creatieve challenges. Wanneer Jean-Paul niet achter de camera staat, zit hij achter zijn bureau de video’s te bewerken. Hij vertelt je graag meer over het bedenken, schieten en bewerken van video’s voorzien van de nodige tips en tricks.

Lees verder

Interview

Ontmoet Bart, de teamlead van ons videoteam en fanatiek dronevideograaf

Bart Dooremalen houdt zich als teamlead van ons videoteam dagelijks bezig met het opnemen en editen van video's over de meest uiteenlopende onderwerpen: van apparatuurreviews, tot tips en uitdagende challenges. Als Barts werkdag voorbij is, is hij het fotograferen en opnemen nog niet zat. In zijn vrije tijd is Bart namelijk graag bezig met dronevideo- en fotografie. Hij deelt zijn passie voor drones graag met anderen en vertelt waar je op moet letten als je start met dronevideografie. 

Lees verder

Interview

Ontmoet Anne-Marie, assistent-bedrijfsleider in Arnhem en verzot op vogelfotografie

Anne-Marie van Dam is de assistent-bedrijfsleider van onze winkel in Arnhem. Ze heeft al vanaf haar 23ste een passie voor fotografie. Ze begon met analoge fotografie en later stapte ze over naar digitaal. Wat Anne-Marie het liefste vastlegt? Vogels! Ze heeft al veel vogels vast mogen leggen, maar ze zou heel graag nog eens een ijsvogel fotograferen. Wil je zelf ook vogels vastleggen? Ze vertelt je er graag meer over. 

Lees verder

Interview

Ontmoet Alex, assistent-bedrijfsleider in Capelle aan den IJssel en gefascineerd door water

Alex Plomp is de assistent-bedrijfsleider van onze winkel in Capelle aan den IJssel. Hij werkt inmiddels al 6 jaar bij Kamera Express en komt door zijn werk in de winkel in aanraking met veel verschillende soorten fotografie. Hij vindt het dan ook leuk om verschillende soorten fotografie uit te proberen. Hij was altijd al gefascineerd door water en hij ontdekte waterdruppelfotografie. Hij neemt je graag mee op ontdekkingsreis en deelt zijn ervaring en handige tips voor waterdruppelfotografie. 

Lees verder

Interview

Ontmoet Kirsten, klantenservicemedewerker en enthousiast portretfotograaf

Kirsten werkt inmiddels al twee jaar bij de klantenservice van Kamera Express en houdt zich onder meer bezig met het coachen van haar collega’s. Na werktijd is ze vaak achter haar camera te vinden. Ze begon op haar vijftiende met portretfotografie en nu, jaren later, is het nog steeds haar favoriete vorm van fotografie. Kirsten deelt haar passie voor portretfotografie graag met anderen.

Lees verder

Interview

Ontmoet Peter, verkoper in onze winkel in Arnhem en gespecialiseerd in stockfotografie

Peter Ruter werkt sinds 2014 als verkoopmedewerker in onze winkel in Arnhem. Tijdens zijn studie fotografie specialiseerde Peter zich in conceptuele fotografie en experimenteerde hij veel met stockfotografie. Nu, jaren later, is deze vorm van fotografie nog steeds zijn favoriet. Hij vindt het magisch om een verhaal te kunnen vertellen met een conceptuele foto. Peter weet precies hoe het proces verloopt van het bedenken, plannen en in elkaar zetten van een scène en deelt hierover zijn tips & tricks

Lees verder

Interview

Ontmoet Frank, al 13 jaar werkzaam bij onze klantenservice en gek op vlinderfotografie

Frank Jordan werkt inmiddels al dertien jaar op ons hoofdkantoor. Hij is erg betrokken geweest bij de opzet en enorme groei van onze klantenservice. Na een sportblessure besloot Frank op zoek te gaan naar een nieuwe hobby en dat werd fotografie. Wat Frank het liefst fotografeert? Dat zijn toch echt vlinders. Dit is dan ook het onderwerp waar hij graag zijn tips & tricks over deelt.

Lees verder

Interview

Ontmoet Uli, onze cursusleider fotografie in Duitsland met een brede belangstelling voor fotografie

Ernst Ulrich (Uli) Soja is docent fotocursussen bij Kamera Express in Duitsland. Hij organiseert en geeft zelf fotocursussen. Daarnaast organiseert hij cursussen van fabrikanten voor onze vestigingen in Duitsland en ondersteunt hij het Duitse marketingteam bij het plannen van bijvoorbeeld Photowalks, interne beurzen en speciale evenementen. Daarnaast is hij betrokken bij onze nieuwsbrieven, Facebook en Instagram. Hij fotografeert al jarenlang en vertelt ons graag over zijn passie en deelt zijn tips.

Lees verder

Interview

Ontmoet Laurent, assistentmanager in Nijvel en gespecialiseerd in landschapsfotografie

Laurent werkt inmiddels al twee jaar bij Kamera Express als assistentmanager in onze winkel in Nijvel. Daarnaast leidt hij sinds dit jaar onze trainingen en een aantal van onze outdoorworkshops. Tijdens een reis naar New York met een Canon PowerShot G7 werd hij verliefd op fotografie. Het was liefde op het eerste gezicht. Eenmaal weer thuis besloot hij een Canon EOS 40D reflexcamera te kopen. Zijn passie voor fotografie groeide en hij begon voor zichzelf als freelance fotograaf voordat hij bij Photo Galerie (inmiddels Kamera Express) begon.

Lees verder

Interview

Ontmoet Kelsey, verkoper in onze winkel in Antwerpen en specialist in trouwfotografie

Kelsey van Holt werkt inmiddels al ruim twee jaar bij Kamera Express als verkoper en als verhuurder. Tijdens haar studie fotografie ontdekte ze haar passie voor het fotograferen van koppels en bruiloften. Inmiddels is ze al een aantal jaren trouw-, zwangerschaps-, en koppelfotograaf. Met haar beelden wil ze ervoor zorgen dat mensen die niet aanwezig konden zijn bij de bruiloft of shoot alle speciale momenten tóch mee kunnen maken. Het allerbelangrijkste vindt ze dat via haar werk ze herinneringen in leven kan houden.

Lees verder

Interview

Ontmoet Cedric, verkoper in onze winkel in Brussel en gespecialiseerd in boudoirfotografie

Cedric Masson werkt sinds 2016 als verkoper en Leica-specialist in onze winkel in Brussel. Daarvoor werkte hij tien jaar in een laboratorium voor het ontwikkelen van analoge films en daarnaast was hij freelance studiofotograaf voor bedrijfs-, mode- en glamourportretten, newborn- en zwangerschapsfoto's en trouwreportages. Momenteel is fotografie een grote hobby naast zijn werk in de winkel van Etterbeek. Hij geeft de voorkeur aan portret- en boudoirfotografie. Hij vertelt ons er graag alles over.

Lees verder