banner Canon compactcamera's

Canon Compact

Maak kennis met de compactcamera's

Compactcamera’s van Canon staan bekend om hun handzame formaat en gemakkelijke bediening. Deze camera’s maken gebruik van een vaste lens waardoor ze veel compacter zijn dan systeemcamera’s en DSLR’s. Hierdoor is dit type camera razend populair bij beeldmakers die graag reizen en evenementen of andere activiteiten willen vastleggen zonder een grote zware camera met zich mee te hoeven dragen. Een kleinere camera zorgt er ook voor dat je minder opvalt en dus spontanere foto’s kunt maken. De schermen van Canon compactcamera’s zijn daarnaast eenvoudig te bedienen, zodat jij je volledig kunt focussen op het maken van prachtige beelden. Hieronder lichten we drie verschillende compactcamera’s van het merk toe.

Ga snel naar de beste systeemcamera voor ieder niveau beeldmaker:

> Bekijk alle compactcamera's van Canon


Beginner

Beginner

Canon Powershot SX70

Veelzijdigheid met een DSLR uitstraling, voor tijdloze herinneringen

> Bekijk de Canon Powershot SX70

Canon Powershot SX70

De Canon Powershot SX70 HS is een camera met het uiterlijk van een DSLR, maar het gewicht en de flexibiliteit van een compactcamera. Dit maakt de SX70 HS ideaal voor zowel groothoek opnames als van macrobeelden, zonder dat je van lens hoeft te wisselen. Kom dankzij de 65x optische zoom nog dichterbij jouw onderwerp en leg prachtige details vast. Maak indrukwekkende RAW en JPEG foto’s en 4K Ultra High Definition video's dankzij de 20.3 Megapixel CMOS sensor en DIGIC 8 beeldprocessor. Profiteer daarnaast van de snelle, betrouwbare (continue) autofocus modus van deze veelzijdige compactcamera, zodat je momenten scherp kunt vastleggen. 

banner Canon SX70 HS lifestyle

Deze multifunctionele compactcamera van Canon is voorzien van verschillende gemakken. Zo kun je de SX70 HS via de Remote Live View eenvoudig bedienen met jouw smartphone en maak je met Auto Image Transfer direct back-ups van jouw opnames. Daarnaast maak je eenvoudig verbinding met apparaten via Bluetooth en Wi-Fi, zodat jij jouw beelden direct met familie en vrienden kunt delen. De Poweshot SX70 HS is ook voorzien van een microfooningang, zodat je jouw videobeelden naar een hoger niveau kunt brengen. Maak mooie portretten dankzij de slimme manier om beelden optimaal te kadreren. De Powershot SX70 HS is de ideale partner voor het vereeuwigen van jouw herinneringen.

Canon introduceert - Canon Powershot SX70

> Bekijk de Canon Powershot SX70Gevorderde

Gevorderde

Canon Powershot G7X Mark III

Slim en gebruiksvriendelijk, voor het delen van jouw creativiteit

> Bekijk de Canon Powershot G7X Mark III

Canon Powershot G7X Mark III

De Canon Powershot G7X mark III is de perfecte compactcamera voor vloggers en andere beeldmakers die zich focussen op het maken van online content. Deze camera levert prachtige 4K videbeelden en RAW foto’s op waardoor je veel nabewerkingsmogelijkheden hebt. Maak video’s in hoge framerates tot 120 frames per seconde en profiteer van heldere audio dankzij de microfoonaansluiting. Zorg dat je geen moment mist en maak foto’s in wel 30 frames per seconde (zelfs in RAW-kwaliteit) dankzij de 20.1 Megapixel CMOS sensor en DIGIC 8 beeldprocessor. Het draagbare ontwerp zorgt ervoor dat je deze compactcamera gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. 

banner Canon lifestyle

Met de Powershot G7X mark III maak je beelden die indruk maken op jouw volgers door de kleine scherptediepte die de aandacht van de kijker naar het onderwerp leidt. Daarnaast presteert deze compactcamera goed in omstandigheden met weinig licht waardoor je mooie beelden maakt die gevuld zijn met details. Met deze camera zorg je ervoor dat je met kop en schouders boven smartphonebeelden uitsteekt. Laat jouw creativiteit de vrije loop met de G7X mark III en maak portretten, panorama’s, table-top foto’s of selfies. Het intuïtieve, uitklapbare touchscreen helpt je bij het maken van opnames van jezelf. Koppel de camera daarna eenvoudig met je smartphone of tablet om jouw beelden met de wereld te delen.

Kamera Express Review - Canon Powershot G7X Mark III

> Bekijk de Canon Powershot G7X Mark IIIProfessional

Professional

Canon Powershot G1X Mark III

Compleet en toonaangevend, voor DSLR functionaliteit in een compact jasje

> Bekijk de Canon Powershot G1X Mark III

Canon EOS G1X Mark III

De Canon Powershot G1X mark III combineert het beste van de Powershot en de EOS serie. Hierdoor heeft dit model de snelheid, kwaliteit en ergonomie van een DSLR en de gebruiksvriendelijkheid van een Powershot compactcamera. De G1X mark III is het perfecte alles in één alternatief voor een spiegelreflexcamera. Dit model is namelijk kleiner van formaat en lichter van gewicht waardoor je de G1X mark III gemakkelijker met je meeneemt. Deel jouw foto’s en video’s eenvoudig met vrienden en familie via Bluetooth vanaf jouw smartphone of tablet en bedien je camera via de Canon Camera Connect app.

Canon EOS G1X Mark III lifestyle

Deze compactcamera heeft een 24.2 Megapiuxel APS-C sensor en een DIGIC 7 beeldprocessor waardoor je foto’s met een uitstekende beeldkwaliteit en 60P Full HD video’s maakt. De 5-assige beeldstabilisator zorgt daarnaast voor vloeiende beelden, zelfs wanneer je door de straten rent om een skater te volgen. Met de Powershot G1X mark III maak je scherpe opnames dankzij de Dual Pixel CMOS autofocus en responsieve Touch en Drag AFdie jouw onderwerp scherp in beeld brengen. Deze compactcamera uit de Powershot serie beschikt over een centrale elektronische zoeker met hoge resolutie, 3x optische zoom, een groot diafragma en een brandpuntsafstand van 24-72 mm zodat je ongeacht de afstand tot het onderwerp prachtige gedetailleerde opnames kunt maken.

Canon introduceert - Canon Powershot G1X Mark III

> Bekijk de Canon Powershot G1X Mark III


< Terug naar de overzichtspagina