Sony A7 mark IV

#SonyInFocus

Inspiratie in overvloed!

In de videoserie #SonyInFocus hoor en zie je beeldmaker in hun natuurlijke habitat. Ze vertellen je alles over hun expertise in de fotografie- en videowereld. Elke aflevering heeft zijn eigen onderwerp waarin een professional jou voorziet van passend advies voor de juiste Sony camera's en/of lenzen maar ook juiste de instellingen om tot het beste resultaat te komen. Pak er een kopje koffie bij en bekijk de afleveringen hieronder.

Vogel- & wildlifefotografie | Xperia PRO-I | Beauty- en productfotografie | Foodfotografie | Sportfotografie | Landschapsfotografie | Autofotografie | Portretfotografie

Vogels & wildlife fotograferen met de Sony A1

Fotografen Robin Scholte en Martin Steenhaut nemen je in de nieuwste aflevering mee naar de Veluwe en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ze laten je zien waar je op moet letten bij vogel- en wildlife fotografie. Van compositie tot de meest geschikte instellingen, alles komt voorbij.

Bekijk de Sony A1

Landschappen fotograferen met de Sony Xperia PRO-I

Fotograaf en piloot Nick de Jonge laat je in de zevende aflevering van Sony Infocus zien wat de mogelijkheden zijn van de Sony Xperia PRO-I telefoon en waar je op moet letten bij landschapsfotografie. Hiervoor neemt hij jou mee naar vier te gekke locaties in Nederland.

Bekijk de Sony Xperia PRO-I

Beauty- en productfotografie met Zilla van den Born

In deze aflevering van Sony In Focus laat Zilla van den Born je zien waar je op moet letten met beauty- en productfotografie. Compositie, lenskeuze, gebruik van props, nabewerking en meer tips & tricks, het komt allemaal voorbij!

Bekijk de Sony A7R IV A!

Foodfotografie met Marleen Visser

In deze aflevering van Sony In Focus leert Marleen Visser je alle kneepjes van het vak wat betreft foodfotografie. Van de benodigheden tot de juiste instellingen, composities en instellingen, alles komt aan bod. Dus wil jij ook weten hoe je die ondergesneeuwde poppen met poedersuiker moet vastleggen, of hoe je die cocktail er nog lekkerder uit kan laten zien? Kijk dan snel!

Bekijk de Sony A7 IV!

Sportfotografie met Paul Raats

Bij sportfotografie is het de kunst om het juiste moment te vangen. Denk aan de juiste sluitertijd en locatie. Paul gaat in deze video op stap met wereldkampioen Bart van der Linden en legt Bart op de juiste momenten scherp vast. Daarnaast zoekt hij de Olympisch kampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen op. Hier kun je zien hoe je de extreme snelheid kunt vastleggen. Niet te vergeten zal Paul je vertellen over zijn apparatuur en zijn belangrijkste tips en tricks!

Bekijk de Sony Alpha 1!

Landschapsfotografie met Joris Kuijper

De wereld van landschapsfotografie is een diverse wereld waarin je alle kanten op kunt. Joris Kuijper neemt je mee naar de Westerheide voor spectaculaire luchtfotografie en het vastleggen van Hooglanders. Je krijgt advies voor de beste instellingen en handige tips over het gebruik van lenzen.

Bekijk de Sony A7R IV A!

Autosport fotograferen met Zilver Schmitz

Snelheid is bij het fotograferen van sportauto's van groot belang. Zilver Schmitz laat je alles zien rondom het vastleggen van lightpainting met auto's. En niet te missen, het fotograferen vanuit een rijdende auto. Onthoud vast, savety first! Zilver geeft je passend advies over de beste apparatuur en de belangrijkste tips en tricks.

Bekijk de Sony A7C!

Portretfotografie met Anouk Boonstra

Benieuwd naar de wereld van portretfotografie? Anouk Boonstra neemt je mee in deze wereld. Ze deelt alles over het maken van goede portretfoto's, en deelt haar belangrijkste tips en tricks voor het gebruik maken van natuurlijk licht.

Bekijk de Sony A7 III!