Sony A7 mark IV

#SonyInFocus

Inspiratie in overvloed!

In de videoserie SonyInFocus hoor en zie je beeldmaker in hun natuurlijke habitat. Ze vertellen je alles over hun expertise in de fotografie- en videowereld. Elke aflevering heeft zijn eigen onderwerp waarin een professional jou voorziet van passend advies voor de juiste Sony camera's en/of lenzen maar ook juiste de instellingen om tot het beste resultaat te komen.

In de videoserie Geartalk gaat Sony dieper in op het creatieve en technische proces van content creators die zijn vastgelegd in de #SonyInFocus videoserie. In elke aflevering zal creator en Sony ambassadeur Matthijs de Deugd terugblikken op de meest recente SonyInFocus video. Hij gaat in gesprek en stelt kritische om erachter te komen hoe de foto-en videografen uit de SonyInFocus video’s hun projecten aanvliegen. Pak er een kopje koffie bij en bekijk de afleveringen hieronder.

Geartalk A7IV | Travel foto- en videografie | Geartalk A7RV | Urban fotografie | Geartalk FX30 | Documentaire videografie | Vogel- & wildlifefotografie | Xperia PRO-I | Beauty- en productfotografie | Foodfotografie | Sportfotografie | Landschapsfotografie | Autofotografie | Portretfotografie

Geartalk #3 - Alles over de A7IV

In deze aflevering van Geartalk vertelt foto- en videograaf Rein Martens je meer over zijn passie Travel foto- en videography, de A7IV, instellingen, Sony lenzen, zijn werkwijze en nog véél meer!

Bekijk de Sony A7IV

InFocus #11 - Travel foto- en videografie met Rein Martens

In deze aflevering neemt foto- en videograaf Rein Martens je mee op reis naar Indonesië. Hier legt hij alles uit over hoe hij autofocus en de vijf-assige beeldstabilisatie gebruikt tijdens het filmen. Ook neemt hij je mee tijdens zijn post-productie proces en legt hij uit hoe de A7IV en 24-70mm lens perfect zijn voor travel foto- en videografie.

Bekijk de Sony A7IV

Geartalk #2 - Alles over de Sony A7RV

In deze aflevering van Geartalk vertelt fotograaf Jeroen van Dam je meer over Urban Photography, de A7RV, instellingen, Sony lenzen, zijn lichtkeuzes, werkwijze en nog veel meer!

Bekijk de Sony A7R V

InFocus #10 - Urban fotografie met Jeroen van Dam

In deze aflevering neemt fotograaf Jeroen van Dam je mee naar twee verlaten en voor velen onbekende locaties in Rotterdam. Ook vertelt Jeroen meer over zijn lichtkeuzes, blue-hour, compositie, lenskeuze, nabewerking en geeft hij tips & tricks voor urban fotografie.

Bekijk de Sony A7R V

Geartalk #1 - Alles over de FX30

In deze eerste aflevering van Geartalk vertelt videograaf Sjoerd Wess je meer over documentaire videografie, de FX30, instellingen, Sony lenzen, zijn onderwaterbehuizing, werkwijze en nog véél meer!

Bekijk de Sony FX30

InFocus #9 - Documentaire videografie met Sjoerd Wess

In deze aflevering laat videograaf Sjoerd Wess je zien hoe hij openwaterzwemmer Gert-Jan volgt en zijn verhaal vastlegt in een korte documentaire. Hij neemt je mee naar Gert-Jan zijn meditatie ruimte, de slagerij en de Noordzee en vertelt over compositie, lenskeuze, lichtinval, nabewerking en geeft meerdere tips & tricks!

Bekijk de Sony FX30

InFocus #8 - Vogels & wildlife fotograferen met de Sony A1

Fotografen Robin Scholte en Martin Steenhaut nemen je in deze aflevering mee naar de Veluwe en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ze laten je zien waar je op moet letten bij vogel- en wildlife fotografie. Van compositie tot de meest geschikte instellingen, alles komt voorbij.

Bekijk de Sony A1

InFocus #7 - Landschappen fotograferen met de Sony Xperia PRO-I

Fotograaf en piloot Nick de Jonge laat je in de zevende aflevering van Sony Infocus zien wat de mogelijkheden zijn van de Sony Xperia PRO-I telefoon en waar je op moet letten bij landschapsfotografie. Hiervoor neemt hij jou mee naar vier te gekke locaties in Nederland.

Bekijk de Sony Xperia PRO-I

InFocus #6 - Beauty- en productfotografie met Zilla van den Born

In deze aflevering van Sony In Focus laat Zilla van den Born je zien waar je op moet letten met beauty- en productfotografie. Compositie, lenskeuze, gebruik van props, nabewerking en meer tips & tricks, het komt allemaal voorbij!

Bekijk de Sony A7R IV A!

InFocus #5 - Foodfotografie met Marleen Visser

In deze aflevering van Sony In Focus leert Marleen Visser je alle kneepjes van het vak wat betreft foodfotografie. Van de benodigheden tot de juiste instellingen, composities en instellingen, alles komt aan bod. Dus wil jij ook weten hoe je die ondergesneeuwde poppen met poedersuiker moet vastleggen, of hoe je die cocktail er nog lekkerder uit kan laten zien? Kijk dan snel!

Bekijk de Sony A7 IV!

InFocus #4 - Sportfotografie met Paul Raats

Bij sportfotografie is het de kunst om het juiste moment te vangen. Paul gaat in deze video op stap met wereldkampioen Bart van der Linden en legt Bart op de juiste momenten scherp vast. Daarnaast zoekt hij de Olympisch kampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen op. Hier kun je zien hoe je de extreme snelheid kunt vastleggen. Niet te vergeten zal Paul je vertellen over zijn apparatuur en zijn belangrijkste tips en tricks!

Bekijk de Sony Alpha 1!

InFocus #3 - Landschapsfotografie met Joris Kuijper

De wereld van landschapsfotografie is een diverse wereld waarin je alle kanten op kunt. Joris Kuijper neemt je mee naar de Westerheide voor spectaculaire luchtfotografie en het vastleggen van Hooglanders. Je krijgt advies voor de beste instellingen en handige tips over het gebruik van lenzen.

Bekijk de Sony A7R IV A!

InFocus #2 - Autosport fotograferen met Zilver Schmitz

Snelheid is bij het fotograferen van sportauto's van groot belang. Zilver Schmitz laat je alles zien rondom het vastleggen van lightpainting met auto's. En niet te missen, het fotograferen vanuit een rijdende auto. Onthoud vast, savety first! Zilver geeft je passend advies over de beste apparatuur en de belangrijkste tips en tricks.

Bekijk de Sony A7C!

InFocus #1 - Portretfotografie met Anouk Boonstra

Benieuwd naar de wereld van portretfotografie? Anouk Boonstra neemt je mee in deze wereld. Ze deelt alles over het maken van goede portretfoto's, en deelt haar belangrijkste tips en tricks voor het gebruik maken van natuurlijk licht.

Bekijk de Sony A7 III!