Kamera Express Platinum Camera Giftbox

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvang je bij Kamera Express geheel gratis een uniek cadeaupakket: Camera Platinum! In dit pakket vind je bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina lees je wat er in het cadeaupakket zit en hoe je de verschillende onderdelen kunt claimen. Als je het cadeaupakket Camera Platinum nog niet in je bezit hebt, vind je hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op = op!

Inhoud Platinum Camera pakket | Deelnemende producten | Actievoorwaarden


Inhoud Camera Platinum Giftbox


Masterclass naar keuze

Onze fotografie Masterclasses zijn een unieke manier om meer te leren over de fotografievorm waarin je het meest geïnteresseerd bent. De keuze is aan jou: ga je voor de Masterclass portretfotografie door Ahmet Polat, wil je meer leren over urbanfotografie door Ivo Kaiser en Nieck Blokvoort, wil je met Steven Ruiter meer leren over natuurfotografie of kies je voor foodfotografie door Wendy Pronk?

Unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam

Om je camera altijd mee op pad te kunnen nemen, is een goede draagriem onmisbaar. Zo heb je je handen vrij maar houd je de camera wel altijd bij de hand. Je ontvangt de Peak Design Slide camerariem: een luxe draagriem met daarop jouw naam. De draagriem is in lengte verstelbaar. De camera is eenvoudig aan de riem te bevestigen én te verwijderen.

Quickstart training

Om meteen aan de slag te gaan met je nieuwe Canon EOS 90D, 2000D of M50 hebben wij speciaal voor jou een uitgebreide Quickstart cursus samengesteld. Zo leer je meteen op een leuke manier je camera kennen en kun je daar vervolgens zo veel mogelijk uit halen. Voor ieder deelnemend model is er een aparte Quickstart samengesteld. Ga naar de link die vermeld staat op je card in je Giftbox en selecteer daar jouw gewenste model.Bij deze producten ontvang je de Camera Platinum Giftbox:


Claim de artikelen uit je giftbox:

In de Camera Platinum Giftbox vind je meerdere pasjes met daarop een unieke URL. Vervolgens kun je op deze activatiepagina's jouw Masterclass naar keuze, unieke luxe draagriem met daarop je eigen naam én Quickstart claimen.


Lees hier alle actievoorwaarden

Overzichtspagina